Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisi sessiz sedasız kalplere girmeye başladı!

Hekimoğlu dizisi sessiz sedasız kalplere girmeye başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu, Kanal D’nin yeni dizisi…Ekrandaki ikinci doktor dizisi olarak da dikkat çekiyor…Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz dizinin başrollerini paylaşmakta.

Hekimoğlu dizisi için Kanal D’den fragmanlar yayınlandı, ancak dizi için öyle çok büyük bir tantana da yapılmadı. Fakat izleyici iyi ve başarılı bir işin geldiğini fragmanlardan fark etti ve daha şimdiden dizi kalplere hitap etmeye de başladı.

Sette uyumlu bir tablo olduğu bilgileri gelirken, oyuncu kadrosunun güçlü isimlerden kurulması daha şimdiden diziye olumlu puanlar kazandırdı.

İzleyiciler Hekimoğlu dizisinin ne zaman yayınlanacağını da merakla bekliyor. Mucize Doktor’un müthiş başarısından sonra Hekimoğlu’nun da yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisi olması şaşırtıcı olmayacak.

Ekranda alışılmış işlerin dışında farklı senaryosu olan yapımlara ilgi daha da artıyor. Hekimoğlu da bu trendden faydalanabilir.

Kanal D’de ekrana gelecek projenin, yapımcılığını Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Hülya Gezer oturuyor.

Hekimoğlu dizisinin hangi gün ekrana getirileceği de önemli bir konu.

Kanal D’nin yayın planında Perşembe günleri uygun gözüküyor. Ancak Mucize Doktor ile Hekimoğlu’nun karşı karşıya gelmesi iki yapım için de hiç iyi olmayacaktır.

Kanal D’nin dizisi hafta sonu yayınlama ihtimali de düşünülebilir.