Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma gibi diziler devam ederken Elimi Bırakma neden final yapıyor?

Yasak Elma gibi diziler devam ederken Elimi Bırakma neden final yapıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz – Alp Navruz ve Alina Boz’un başrollerindeki Elimi Bırakma’nın finali yaklaştı, izleyicilerin öfkesi de arttı! 24 Aralık Salı günü Elimi Bırakma dizisinin 59. final bölümü izleyicilerle buluşacak. Son 3 bölüm kaldı… 10 Aralık’ta yayınlanacak olan 57.bölümün fragmanı da paylaşıldı… Azra yine mutlu olamadı ve bebeğini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya…

57. bölüm fragmanında Cenk’i büyük bir karar bekliyor… Cenk, operasyonu onaylayacak mı? Fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Dizinin takipçileri ise son 3 bölüm kala öfkelerini sosyal medyada sergiliyor.

Elimi Bırakma dizisinin final yapmamasını isteyen dizi takipçilerinin yorumlarında dikkat çeken detaylar var. Bir izleyici, “Yasak Elma gibi saçma sapan, hiçbir amacı olmayan diziler devam ederken, bu şahane dizilerin bitmesi adaletsizlik değil mi?” diye sorguluyor.

AzCen’in mutlu olmasını ve dizinin de devam etmesini isteyen Elimi Bırakma hayranları, sosyal medyada TRT1’e kararını değiştirmesi için baskı yapmaya başladı. Birçok dizi hayranı “Dizimizi bitirmeyin lütfen” mesajları paylaşıyor.

İşte Elimi Bırakma 57. bölüm fragmanı:

Elimi Bırakma’da bir yanda final olmasın diye çığlıklar atılırken, diğer yanda da senaryo grubuna eleştiri var.

Azra ve Cenk’in mutlu olmasını isteyen takipçiler, sürekli Azra’nın başına olaylar gelmesinden rahatsız…

“Cenk’i çocuğundan vazgeçmeye mecbur bırakdınız” diyerek isyan eden izleyiciler, dizinin hem devam etmesini hem de Azra ile Cenk’in artık mutlu olmasını istiyor.