Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde Ateş ve İpek’in didişmeleri bile güzel!

Hekimoğlu dizisinde Ateş ve İpek’in didişmeleri bile güzel!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Hekimoğlu dizisinin 31.yeni bölümü 29 Aralık akşamı yayınlanacak. Salı günlerinin sevilen dizisinde son haftalarda yaşanan reyting yükselmesi ekibi çok mutlu etmişti. Dizinin 2. sezonu beklendiği gibi gitmedi ama hikayedeki heyecanın yükselmesi, izleyicileri yeniden diziye taşıyor.

Hekimoğlu 31. bölümde de İpek ile Ateş arasındaki tartışmayı izleyeceksiniz. Hekimoğlu 31. bölüm fragmanı yayınlandı. Ateş ve İpek yeniden karşı karşıya! Ateş, bir hastaya riskli bir operasyon yapmak istemektedir. Ancak İpek duruma karşı çıkar. Ateş ise istediğini almaya kararlıdır.

Timuçin Esen ve Ebru Özkan’ın dizideki güçlü performansları alkış alırken, İpek ve Ateş çifti de dizinin hayranları tarafından çok beğeniliyor. İpek’in sürekli Ateş’e itiraz etmesi ama sonunda Ateş’in çoğunda haklı çıkması da hikayede dikkat çeken bir durum. İzleyiciler, “Şu adama bir kez de itiraz etmesen olmuyor mu İpek?” diye mesajlar da yazıyor.

Dizide Ateş ve İpek’in didiştiği sahneleri çok beğenen ve ikilinin uyumundan da memnun olan dizi hayranları, yeni bölümü de iple çekiyor. Bakalım yeni haftada Hekimoğlu’nun reytingleri artmaya devam edecek mi?

İşte Hekimoğlu dizisinin 31. bölüm fragmanı: