Ana sayfa Dizi Haberleri Benim Adım Melek dizisinde o karakteri sakın öldürmeyin, yoksa final kaçınılmaz olur!

Benim Adım Melek dizisinde o karakteri sakın öldürmeyin, yoksa final kaçınılmaz olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Benim Adım Melek dizisinin ikinci sezonu devam ediyor. Dizinin 45 bölümü yayınlandı ve 46. yeni bölüm de 30 Aralık Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Benim Adım Melek 46. bölüm fragmanını izleyenler Seyit Ali karakterinin öldüğünü sandı. Mehmet Çevik’in büyük bir ustalıkla canlandırdığı karaktere bir şey olmasını istemeyen dizi takipçileri, “Lütfen Seyit Ali ölmesin, yoksa dizinin tadı kaçar” diye yorum yapıyor. Birçok kişiye göre dizinin final yapması gibi bir durum bu…

Ancak Mehmet Çevik’in sosyal medya hesabından 2 hafta yer alamayacağını açıkladığını belirten dizi takipçileri, Seyit Ali karakterinin ölmeyeceğini, geri döneceğini bunun sadece heyecanı artırmak için yapılan bir numara olduğunu da belirten mesajlar paylaşıyor.

Benim Adım Melek dizisinde o karakteri sakın öldürmeyin, yoksa final kaçınılmaz olur! 7

Seyit Ali karakteri dizi hayranları için çok etkili bir isim. Mehmet Çevik de çok başarılı bir performans ile karakteri yansıtıyor. Aslında rolünü oynamıyor adeta yaşıyor. Bu yüzden de izleyiciler karakterin diziye renk kattığını ve gitmesini istemediklerini belirten birçok yorum paylaşıyor.

İşte 30 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan Benim Adım Melek 46. bölüm fragmanı: