Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde ayrılık kesin, tempo düşüren o karakter artık yok!

Hekimoğlu dizisinde ayrılık kesin, tempo düşüren o karakter artık yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, ilk sezonun başarısını ikinci sezonda arıyor. İzleyici kaybeden dizinin gidişatı pek de iyi görünmüyor.

Hekimoğlu dizisine 3-5 bölüm için konuk olarak gelen oyuncular ise nedense izleyiciler tarafından hiç de beğenilmedi. İlk olarak Güven Kıraç’ı Vahap Bey olarak ekranda sinir harbi ile izleyen dizi hayranları sonrasında da Selin karakterine fena takıldı.

Belçim Bilgin’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu’nun eski eşi Selin’in hikayede tempoyu düşürdüğü kanaatinde olan dizi hayranları, bu karakterin gidip gitmeyeceği konusunda meraklı bir bekleyiş içinde.

Hekimoğlu dizisinin yeni bölümlerinde Selin var mı, yok mu? Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuda kafa karışıklığını giderde.

Hekimoğlu dizisinde ayrılık kesin, tempo düşüren o karakter artık yok! 7

Koloğlu, köşe yazısında artık Selin’in dizide olmayacağını “Hekimoğlu ‘Benden bir cacık olmaz’ mesajını verince karakterimiz, diziden uçuverdi” diyerek duyurdu. Koloğlu, uzun bir süre konuk oyuncu da düşünülmediğini açıkladı.

Sina Koloğlu, yazısında şu detaylara dikkat çekti: “Karakter, ‘Hepimizin merak ettiği eşi kim?’ sorusuna cevap oldu. Oldu da Belçim Bilgin’di galiba, tam kesmeyen… Bu arada duyduğum, uzun bir süre diziye hasta ve yakını dışında, misafir oyuncu gelmeyecek.”