Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinden kim ayrılacak?

Kırmızı Oda dizisinden kim ayrılacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’da bir süredir konuk oyuncu olarak farklı isimler rol alıyor. Bu isimlerden birisi de Süreyya karakterine hayat veren Cemre Melis Çınar.

Melisa Sözen’in canlandırdığı ve izleyicileri derinden etkileyen Alya karakterinin annesi olan Sürreyya, İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in de canlandırdığı karakter aslında. Yani Alya, İstanbullu Gelin’de Yaz olarak ifade edilen karaktere denk geliyor.

Cemre Melis Çınar da bir süredir Kırmızı Oda dizisinde Süreyya olarak izleyicilerle buluştu. Alya’nın psikolojik sorunlarının annesinden geldiğini çok iyi bir oyunculukla sergileyen Çınar, artık diziye veda vaktinin yaklaştığını söyledi.

Genç oyuncu, sokakta magazin kameralarına yakalandı ve dizinin çekimlerinin koronavirüs önlemleri çerçevesinde yoğun ve dikkatli şekilde devam ettiğini söyledi.

Kırmızı Oda dizisinden kim ayrılacak? 7

Çınar, “Artık benim hikayem zaten sona yaklaştı, sona geldi ama çok güzel yorumlar aldım. Çok keyifli bir süreçti benim için” diye konuştu.

Bu rolü kendisi için büyük bir şans olarak gören genç oyuncu, başarılı bir performans da sergiledi ve sosyal medyada hayranlarından çok olumlu yorumlar da aldı.

Süreyya karakterinden izleyicilerin kendisine büyük dersler çıkarttığını da vurgulayan oyuncu, kişisel olarak ise karakterden çok fazla etkilenmediğini dile getirdi.