Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisi neden kaybetti, tek cümle ile finalin sebebi!

Babil dizisi neden kaybetti, tek cümle ile finalin sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Star TV ekranında Babil dizisi bu akşam 20. ve final bölümü ile izleyicilerine veda edecek. Dizinin çok iyi bir hikayesi ve kadrosu olmasına rağmen neden kısa süreli olduğu, ikinci sezonu neden tamamlayamadığı birçok dizi hayranının aklını kurcalıyor.

Babil mesaj veren ve bu nedenle de büyük ilgi uyandıran bir yapım oldu. Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi çok güçlü oyuncular yer aldı. Hemen hatırlatalım Egemen karakterini ilk sezon Ozan Güven canlandırmıştı.

Dizinin ikinci sezonda çok daha iyi performans göstermesi beklenirken, reytingleri hep düşük geldi. Sadece AB grubunda bir miktar iyi performans gösterse de bu devam için yeterli olmadı. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise dizinin neden final yaptığını tek bir cümlede özetledi.

Bunun sebebi aslında senaryoda gizli. Koloğlu, “Kendisi sıkılan bir senaryo” diyerek aslında tek bir cümlede bu finalin gelişinin sebebini anlattı.

İşte Koloğlu’nun kısa ama etkili değerlendirmesi: “Babil final yapıyor… Güzel hikaye, çok iyi kadro ve kendisi sıkılan bir senaryo. İyi ve kötünün anlamını ‘Neye ve kime göre?’ sorusu ile taçlandırması, akılda kalıcı ayrıntısı olacak bu dizinin.”