Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı koronavirüs faciasını akıllı hamleyle atlatarak diğer dizilere ders verdi

Gönül Dağı koronavirüs faciasını akıllı hamleyle atlatarak diğer dizilere ders verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Gönül Dağı dizisinde koronavirüs sıkıntıları yaşanmasına rağmen, stok bölümlerin olması nedeniyle dizi yayınına devam ediyor. Oysa ki, Hekimoğlu dizisinde Timuçin Esen, virüse yakalandığı için geçtiğimiz Salı günü dizi yayınlanamadı. Menajerimi Ara dizisinin de yeni bölümü 15 Kasım Pazar akşamı Ayşenil Şamlıoğlu, Bedir Bedir ve Ahsen Eroğlu’nun koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler durdurulduğunda ekrana gelemeyecek.

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri yapılan Gönül Dağı dizisinde ise Gülsim Ali ve Ali Düşenkalkar gibi iki önemli oyuncunun yanı sıra sette de 38 çalışanın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Böyle büyük çaplı bir soruna rağmen dizinin yayınlarının devam ediyor olması, çekilen stok bölümler ile mümkün oldu. Birçok dizi de sezon başında stoklu gitmeye çalıştı ama anlaşılan bunu başarmak o kadar da kolay değil.

21 Kasım Cumartesi akşamı Gönül Dağı dizisinin 5. yeni bölümü yayınlanacak. İlk 4 bölüm çok sevildi. Taner ve Dilek’in yıllar sonra kavuşması ile mutlu olan izleyiciler, şimdi de Dilek’in bölgedeki işlerinin bitmesi ve İstanbul’a dönme kararı Taner’i üzecek.

Dilek, çok insan tanıdığını ve Taner’in hepsinden farklı olduğunu söylüyor. Dilek, kalmasının bir yolunun da olmadığını söylüyor.

Dilek’in “Artık çok geç” sözleri Taner için yıkıcı olacak. Ancak bu sevda burada bitmeyecektir.

Dizinin yeni bölümlerinde Taner ve Dilek’in yeniden nasıl kavuşacağı da merakla beklenecek. İşte 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisi 5. bölümden ilk görüntüler: