Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde karar zamanı geldi, ya her şey bitecek ya da kabul edecek!

Hekimoğlu dizisinde karar zamanı geldi, ya her şey bitecek ya da kabul edecek!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, şimdiye kadar 35 kez ekrana geldi ve kemik izleyicileri tarafından da her Salı akşamı heyecanla ve merakla bekleniyor. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanıyor.

Hekimoğlu dizisinin 9 Şubat’ta yayınlanacak olan 36. Bölüm Fragmanı yayında! Hekimoğlu’nun zor kararı! Orhan’ın gerçekleri Mahir’e anlatmasından sonra Hekimoğlu için zor günler başlar. Rehabilitasyon ve hapishane arasında seçim yapmak zorundadır. Hekimoğlu nasıl bir karar verecek herkes merak ediyor.

Öte yandan herkes Ateş’i açık ettiği için Orhan’a yüklenmektedir. Ancak Orhan zor da olsa doğru bir karra verdiğini düşünmektedir. En sonunda İpek tarafından Hekimoğlu kararını verene kadar ona hasta verilmeyeceği söylenir.

Hekimoğlu hangisini tercih edecek? Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de ekrandaki yerini alacak. İşte Hekimoğlu 36.bölüm fragmanı: