Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı dilinden düşürmüyor, sosyal medya o söz ile çalkalanıyor!

Maraşlı dilinden düşürmüyor, sosyal medya o söz ile çalkalanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay atv ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinin yayınlanan ilk 4 bölümü büyük ilgi gördü. Dizinin hayranları hem oyunculara hem karakterlere hem de hikayeye kısa sürede ısındı. Başrolde yer alan Burak Deniz ile Alina Boz ikilisi de güçlü performansları ve iyi uyumları ile göz dolduruyor.

Maraşlı dizisinin dikkat çeken bir başka yönü ise Mahur karakterine sürekli olarak Bayan diye seslenen Celal Kün’ün bu tavırdan hiç vazgeçmemesi.. Artık bayan kelimesi de sosyal medyada kullanıcıların sıklıkla başvurduğu bir kelime oldu. Hatta dizi yüzünden arkadaşına bayan diye seslendiğini belirtenler bile var.

Maraşlı’nın dizideki Bayan şeklindeki hitaplar bir video haline getirildi ve youtube ortamında yayınlandı. İzleyicilerin yorumları ise dikkat çekti. İşte o yorumlardan bazıları:

“Bayan aşırı derecede bağımlılık yapıyor. Maraşlı yüzünden arkadaşıma bayan diyorum resmen.”

“Bayan diyen o ağzına kurban olurum.”

“Bir gün Mahur’un Maraşlı’ya ‘bay’ demesini diliyorum. Bay, bayan takılırlar artık.”

“Mahur kafanı kırarım dedikten sonra bile Bayan diyen Maraşlı alfalığı…”

Maraşlı dizisinin önceki gün yayınlanan 4. bölümünde Mahur da Maraşlı’ya çıkışmıştı. “Bir daha bana bayan dersen senin kafanı kırarım” diye konuşan Mahur’un bu sert tavrı bile sonuç vermedi. Maraşlı, bayan hitabından ısrarlı olmaya devam ediyor.