Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde kurnazlığın sonu büyük bela!

Hekimoğlu dizisinde kurnazlığın sonu büyük bela!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, Salı akşamları izleyicilere farklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Milyonlarca hayranı bulunan dizinin 13. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Güven Kıraç, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 13.bölümünde büyük bir savaş yaşanıyor. Vahap ile Hekimoğlu arasındaki savaşta çok önemli bir gelişme yaşanacak.

Hekimoğlu 13. Bölüm 2. Fragmanını videodan izleyebilirsiniz. Hekimoğlu ve ekibi, sınıfta bayılan bir gencin hastalığını teşhis etmek için çalışıyor! Gencin annesi yüzünden çalışmalar aksasa da Ateş Hekimoğlu, ekibi ile birlikte görevlerini yerine getiriyorlar. Gencin, atakları arttıkçaannesi ciddiyetin farkına varıyor ve Hekimoğlu’nun önünden çekiliyor.

Bu sırada Hekimoğlu ve Vahap arasındaki savaş gittikçe kızışıyor. Bir ödül töreninde Vahap Bey’in uyguladığı ilaç kurnazlığını deşifre ederek belki de sonunu hazırlıyor. Zeynep ise, Hekimoğlu’ndan ekipten birisini kovamaması için kendisini feda ediyor ve istifa edeceğini açıklıyor.

Hekimoğlu yeni bölümüyle 24Mart Salı günü saat 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.

OYUNCULAR : Timuçin Esen (Ateş Hekimoğlu), Ebru Özkan Saban (İpek Tekin), Okan Yalabık (Orhan Yavuz), Kaan Yıldırım (Mehmet Ali Çağlar), Aytaç Şaşmaz (Emre Acar), Damla Colbay (Zeynep Can)