Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde moral bozan gelişme var!

Hekimoğlu dizisinde moral bozan gelişme var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor ama izleyicilerin büyük bir kaygısı da var. Dizinin yeni sezonda ekrana gelmeyebileceğini düşünen hayranlar, reyting sonuçlarını çok dikkatle takip ediyor. House MD isimli ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’nun reytingleri bazen iyi geliyor bazen ise düşüş yaşanıyor. Bu durum da izleyicilerin moralini bozuyor.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü heyecan dolu ve yepyeni olaylarla geçiyor. Ancak bazen izleyiciler diziye yoğun ilgi gösteriyor bazen ise bu ilgide düşüş yaşanıyor. Bir türlü reytingleri oturmadığı için de dizinin hayranları sürekli final endişesi yaşıyor.

Dün akşam 34. bölümü yayınlanan dizinin totalde yine düşüş yaşaması, AB ve ABC1’de de önceki haftalara göre biraz gerilemesi izleyicilerin yine moralini bozdu. Sadece AB kategorisinde 6. sırada yer alarak ilk 10’da yer alabilen dizi, totalde 15. olabildi ve ABC1’de de günü 11. sırada tamamaldı. “Bu dizi final olmasın” şeklindeki izleyici serzenişlerini sıklıkla sosyal medya ortamlarında görebilirsiniz.

Hekimoğlu dizisinin 2 Şubat salı akşamı yayınlanacak olan 35. bölümünden ilk fragman da paylaşıldı. Hekimoğlu ilaçlarını alamıyor, ekip ise Mahir’in kıskacı altına giriyor!

Hekimoğlu için zor günler başlıyor. İlaçlarını alamayan Ateş, yoksunluk atakları geçiriyor. Diğer taraftan Hekimoğlu’nu ele vermeyen ekip ise Mahir’in baskılarına maruz kalıyor. Emre’yi yanına çekmeye çalışan Mahir, ret cevabı ile karşılaşıyor.

Kaos bitecek mi? Mahir, Hekimoğlu’ndan istediğini alabilecek mi? İşte dizinin 35.bölüm fragmanı: