Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisinde o hatayı yapan kovulur!

Hekimoğlu dizisinde o hatayı yapan kovulur!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Hekimoğlu, yeni bölümleri ile izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam ediyor. İkinci sezonda hikaye ve oyuncu performansı konusunda bir gerileme olmamasına rağmen, reytinglerin düşük gelmesi düşündürücü bir durum.

Pandemi nedeniyle ara verdikten sonra ekrana dönen birçok dizi gibi Hekimoğlu da eski izleyicisini bir türlü geri kazanamadı. Dizinin Salı rekabetinde diğer yapımlar karşısında zorlandığı da bir gerçek. Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 27. yeni bölümünde de yine heyecanlı anlar yaşanacak.

Ekip bir ikileme düşüyor ve yine Hekimoğlu onlara yol gösteren kişi oluyor… Karaciğer hastası bir hasta ekip arasında infiale sebep oluyor. Söyleyecekleri bir sır tüm olayların seyrini değiştirebilir. Nasıl bir karar çıkacak?

Hekimoğlu, ekibe karşı çok sert. Zeynep’e eğer hastaya gerçekleri anlatırlar ise kovulacaklarını söylüyor. Dizinin yeni bölümünde yine farklı vakalar ve dikkat çekici çözümler bulacaksınız. Hekimoğlu yeni bölümüyle 1 Aralık Salı 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte 27.bölümden 2. fragman: