Ana sayfa Dizi Fragmanları Yapıştı bırakmıyor! Baraj dizisinde izleyici yine deli olacak!

Yapıştı bırakmıyor! Baraj dizisinde izleyici yine deli olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son haftalarda sergilediği reyting yükselişi ile büyük dikkat çeken Baraj dizisinde ilk 15 bölüm geride kaldı. İkinci sezona düşük reytinglerle başlamasına rağmen, hızlıca hikayede aksiyonu artıran ve sırların ortaya dökülmesi ile de hikayenin hızlanmasını sağlayan adımlar sonucuna ulaştı.

5’li reyting oranlarına yükselerek en azından sezon sonuna kadar devam etme konusunda dikenleri ortadan kaldıran Baraj dizisinde 16. yeni bölüm de yine heyecanlı anlara sahne olacak. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hayranları ise Nermin karakterine iyice gıcık oldu.

Nazım’dan bir türlü boşanmak istemeyen, onun yanına yerleşip bu şekilde devam etmek niyetindeki Nermin, boşanmak isteyen Nazım’a sürekli bahaneler üretiyor. Nezaket Erden’in canlandırdığı karakterin yaptıkları ise izleyicilerin gözüne batıyor.

Nermin karakterinin Nehir ve Nazım aşkının önündeki en büyük engel olduğunu düşünen hayranlar, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bu karaktere yönelik olumsuz ifadeler kullanıyor.

“Nermin artık diziden gitmeli” görüşü ağırlık kazandı. Birçok dizi hayranı, bu karakterden nefret ettiğini belirten yorumlarda bulunuyor. Nazım’ın başı sadece Nermin ile değil Tarık ile de belada… Tarık, cinayeti Nazım’ın üzerine atmak için her yolu deniyor.

Baraj dizisinin 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 16. yeni bölümünde de Nermin, bahçeye gömülen cesedi görecek ve Nazım’ın adamı öldürdüğünü sanacak.

İşte Baraj dizisinin 16. bölüm fragmanı: