Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaç gecedir ağlamaktan uyuyamadı, Arka Sokaklar’da bir ayrılık daha kapıda!

Kaç gecedir ağlamaktan uyuyamadı, Arka Sokaklar’da bir ayrılık daha kapıda!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar’da ekipte bir ayrılık havası esiyor. Hakan ile yaşadığı sorunlar sonrasında Bahar komiser ekipten ayrılmak, başka bir yere tayin olmak istiyor. Dilekçesini de yazan Bahar’ı Selin ne dediyse bir türlü durduramıyor.

Bahar, Hakan ile olan sıkıntısı yüzünden Hüsnü’ye ekipten ayrılmak için tayin dilekçesi veriyor! Bahar ve Hakan her karşılaştıklarında tatsız anlar yaşamaktadırlar. Bahar, artık bu tatsızlıkları kaldıramaz ve ekipten ayrılmaya karar verir. İlk Selin ile konuşan Bahar ondan istediği cevapları alamaz.

“Kaç gecedir ağlamaktan uyuyamadım biliyor musun” diye Selin’e dertlerini anlatan Bahar, artık Hakan ile sorunları çözemeyeceklerini düşünüyor. Hakan, Bahar’ın yüzüne bile bakmak istemiyor. Bu da onu çok üzüyor.  Selin, ekipten ayrılmasının doğru olmadığını Mesut ile olan tutarsız ilişkilerinden örnekler vererek anlatmaya çalışır. Hala Mesut ile göreve gidebildiğini ve iş ile normal hayatını ayırabildiğini anlatır. Bahar, yine de kararında nettir ve Hüsnü’ye ayrılmak istediğine dair dilekçeyi verir.

Arka Sokaklar dizisine 3 yıl önce katılan ve Bahar karakterine hayat veren Merve Oflaz, ekibe çok alıştı. Hikayede de izleyiciler bu karakteri sevdi. Bahar, bir şekilde ekipte kalacaktır. Yani Merve Oflaz’ın diziden ayrılmak gibi bir durumu yok.

Bahar karakteriyle birlikte Oflaz’ın da oyunculuğunu geliştirdiği görülüyor. Hayran kitlesini de artırmayı başaran oyuncu, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.