Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinde sosyal mesafe kuralı ne güzel işlendi!

Hekimoğlu dizisinde sosyal mesafe kuralı ne güzel işlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin geçen hafta yayınlanmayan 14. bölümü 7 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Diğer kanallarda dizi olmamasından faydalanan Hekimoğlu, acaba reytinglerde bunun faydasını görecek mi, merak ediliyor.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerinde yer aldığı diziye sonradan katılan Güven Kıraç, olayları çığırından çıkartan Vahap Bey olarak yapımda rol alıyor. Ateş Hekimoğlu’ndan önce 3 asistanından birisini kovmasını isteyen, ardından asistanları muhbir gibi kullanmaya çalışan Vahap bey, şimdi de Ateş Hekimoğlu’nun işten çıkartılması için yönetim kurulunu ikna etme çabası içinde.

Ateş ile Vahap arasındaki bu sürtüşmeler sürerken, dizinin izleyicilerini bir hayli mutlu eden bir sahne yaşandı. 14. bölümdeki 10 saniyelik bu sahnede koronavirüs salgınının başlamasından bu yana hayatımıza giren sosyal mesafe kuralı hatırlatıldı.

Vahap ile Ateş’in karşılıklı atıştıkları sahnede elindeki baston ile 1 metrelik sosyal mesafeyi Vahap Bey’e hatırlatan Ateş Hekimoğlu, izleyicileri de çok güldürdü.

Koronavirüs salgını nedeniyle büyük önem taşıyan sosyal mesafe kuralı da bu sahne ile yeniden hatırlatıldı. Kimi izleyiciler bu sahneyi bir kamu spotu olarak yorumladı.