Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da Eda Ece sözleriyle ayrılık mı var dedirtti!

Yasak Elma’da Eda Ece sözleriyle ayrılık mı var dedirtti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları artık buluşamayan Yasak Elma dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle çekimlere ara vermek durumunda kalmıştı. Dizinin yeniden sete dönüp dönememesi tamamen sağlık konusunda yaşanacak gelişmelerle bağlantılı.

Yasak Elma’daki Yıldız performansı ile büyük çıkış yapan Eda Ece’nin bu başarısında pay sahibi olan isimlerden birisi de 5 yılda 2 dizide birlikte çalıştığı ve setteki zamanının önemli bir bölümünü beraber geçirdiği yönetmen Fehmi Öztürk.

Ünlü oyuncu, yönetmen arkadaşının doğum gününü kutlama amacıyla bir paylaşım yaptı. Öztürk’ü ‘Şahane bir insan, orijinal bir yönetmen, iyi bir dost” şeklinde tanımlayan Eda Ece’nin, “Beraberiz nice dizilerde, filmlerde vallahi bırakmam dur nereye” diye de seslenmesi acaba ayrılık mı var sorusunu da akıllara getirdi.

İşte ünlü oyuncunun yönetmen arkadaşı için instagram hesabından yaptığı paylaşım:

“5 yılda, 2 dizide her gün beraber çalıştık benim canım yönetmenim Fehmi’mle. Nice aynı şeylere güldüğümüz işler, sohbetler, whatsapp grupları dilerim bize. Çektiğin şahane kısa filmlerinle, kendine has dünyanın, dev filmlere dönüşeceğine inanarak sana yürekten bir İyi ki doğdun diliyorum! Az plan al canımı ye. Seni çooook seviyorum, şahane bir insan, orijinal bir yönetmen, iyi bir dostsun, gurur duyuyorum seninle, beraberiz nice dizilerde filmlerde vallahi bırakmam dur nereyeeee.”

Yasak Elma'da Eda Ece sözleriyle ayrılık mı var dedirtti! 7