Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinden müjde gibi yeni karar!

Hekimoğlu dizisinden müjde gibi yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisinin takipçileri Kanal D’nin youtube stratjesine geçtiğimiz hafta ciddi bir eleştiri getirmişti. Hekimoğlu dizisinin kanalındaki tam bölümlerin yayından kaldırılmasına kızan izleyiciler, tepkilerini sosyal medyada dile getirmişti.

Hekimoğlu dizisinin 185 bin kişi tarafından takip edilen kanalında yeniden tüm bölümlerin yayınlandığı görüldü. Hekimoğlu dizisinin 7. ve 8. bölümleri gecikmeli de olsa platforma yüklendi. İzleyiciler hem teşekkür etti hem de bir daha böyle bir şey yapılmaması konusunda uyarılar yaptı.

Dizinin tam bölümlerin 1 milyonun üzerinde izlenme elde etmesi de diziye yönelik ilginin de göstergesi. Bazı izleyiciler Kanal D’nin internet sitesinde de tam bölümlerinin yayınlanmasına rağmen hem hız hem de reklam fazlalığı nedeniyle Youtube kanalından izlemeyi tercih ettiklerini belirtiyorlar.

Hekimoğlu dizisinden müjde gibi yeni karar! 7

Birçok Hekimoğlu takipçisi ekranda kaçırdıkları bölümü youtube’da en kısa sürede izlediklerini ve tam bölümlerin diziyi kaçırmamak adına çok önemli olduğunu ifade ediyor ve Kanal D’ye de tam bölümleri hızlı bir şekilde yayınlaması noktasında dileklerini iletiyorlar.