Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz rüşdünü ispatladı!

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz rüşdünü ispatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Zümrüdüanka dizisinde Alp Navruz ve Ceren Yılmaz başrolleri paylaşıyor. Dizinin her hafta daha da tutku ile izleyen bir seyirci kitlesi bulunuyor. Bu anlamda da çok şanslılar.

Kapadokya’da çekimleri yapılan dizide en önemli sorunların başında soğuk hava geliyor. Hem Ceren Yılmaz hem de Alp Navruz zaman zaman bu konuya değindiler ama işlerini de çok sevdiklerini ve iyi bir ekip olduklarını, soğuklara da alışkılarını belirttiler.

Dizide bir diğer sorun ise en başlarda Ceren Yılmaz’ın hem Alp Navruz’un yanına yakıştırılmaması hem de oyunculuk performansının ciddi şekilde eleştirilmesi konusu vardı. Artık bu konuda izleyiciler Ceren Yılmaz’ın hakkını teslim etmeye başladılar: Sosyal medyada hem eleştiriler bıçak gibi kesildi hem de olumlu yorumların sayısı bir hayli arttı.

Ceren Yılmaz, Alp Navruz ile selfie pozunu twitter hesabından paylaştı. Yapılan yorumlarda uyumlarının çok iyi olduğuna yönelik vurgular dikkat çekiciydi.

Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz rüşdünü ispatladı! 7

“Güzel çiftim, güzel partnerler. Çok güzelsiniz. Sizi çok seviyoruz. Sizin yanınızdan ayrılmayacağız” gibi ifadelerle dizi çiftine yönelik beğeniler vurgulandı.

Bu çifti çok sevdiklerini belirten Zümrüdüanka dizisi hayranları bir anlamda Ceren Yılmaz’ın da başarısını onaylamış oldular.