Ana sayfa Dizi Fragmanları Hekimoğlu dizisine bir haller oldu, reyting düşünce akıllar başa geldi!

Hekimoğlu dizisine bir haller oldu, reyting düşünce akıllar başa geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında Hekimoğlu dizisinin 29. bölümü reytinglerde iyi bir çıkış yakalamıştı. Bunun da sebebi Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin yaşadığı hastalık ve ortaya konulan ağır dram sahneleri sağladı. İzleyiciler, dizide yeniden yüksek heyecan ve adrenalin görünce ekrana dönüyor gibi bir izlenim de oluştu.

Hekimoğlu dizisinde Mehmet Ali’nin durumu merak ediliyor. Ancak yeni bölümde bir başka konu daha öne çıkacak. Türkiye’nin kanayan yaralarından olan, hasta yakınlarının hastanelerde sağlık çalışanlarına yönelik şiddet konusuna da vurgu yapılacak sahneler geliyor.

Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş Hekimoğlu karakteri üzerinden güçlü bir mesaj verilecek. Hastaneye girip de bir doktoru vuran adamın sırrı da izleyicileri bir hayli heyecanlandıracak.

Hekimoğlu dizisinde hikayenin heyecanlı bir hale gelmesinin reytingleri de yükseltebileceği artık ortaya çıktığına göre, senaristler bundan sonraki her bölümde tempoyu yüksek tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını, 30. bölümde de sergileyecek.

Hekimoğlu’nun saldırıya uğraması ve sonrasında yaşanacakların da iyi reyting getirmesi, ayrıca toplumsal mesaj olarak da dikkat çekmesi bekleniyor. Hekimoğlu 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Hekimoğlu’nuu vuran kişi kim ve Hekimoğlu’ndan ne istiyor?

Hastaneye giren bir adam Hekimoğlu’nu vurur. Yatağından kalkan ve o kişinin yanına giden Hekimoğlu onu neden vurduğunu sorar. Bu kişi kim? Hekimoğlu’ndan ne istiyor?

Yeni bölümde ayrıca Mehmet Ali karakterine ne olacağı da netleşecektir. Bu heyecan dalgası ile Hekimoğlu dizisi önümüzdeki hafta izleyicilerini Kanal D ekranına çekmekte zorlanmayacaktır.

İşte dizinin 22 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 30. bölümünden ilk fragman: