Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisine ikinci oyuncu sürprizi!

Hekimoğlu dizisine ikinci oyuncu sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle yakında buluşacak olan Hekimoğlu dizisi, yeni sezonu ile merakla bekleniyor. Hekimoğlu dizisinden ilk görüntüler paylaşıldı. Dizinin yeni sezon çekimlerine yoğun bir tempoda devam ediliyor.

Kanal D’nin başrollerinde Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın yer aldığı dizisi Hekimoğlu, yakında 15’inci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Dizinin ilk oyuncu sürprizi Belçim Bilgin oldu. Oyuncunun 15. bölümden itibaren de izleyicilerle buluşacağı biliniyor.

Timuçin Esen’in canlandırdığı Ateş karakterinin hastanede karşılaşacağı sürprizle dengelerin yeniden değişeceğinin ipuçlar da tanıtımla birlikte ortaya çıktı.

Bir başka sürpriz ise 18.bölümde ortaya çıkacak. Daha önce ‘Muhteşem İkili’, ‘Şampiyon’ gibi dizilerde rol alan Can Büyükaltay, Kanal D’nin en sevilen dizisi Hekimoğlu dizisine dahil oldu.

Hekimoğlu dizisine ikinci oyuncu sürprizi! 7

18. Bölümde diziye katılacak olan Can Büyükaltay, dövme stüdyosunda keşfedilmiş, ekranların aranan yüzü olmuştu. Konuk oyuncu olarak dizide yer alacak olan Can Büyükaltay’ın rolü de merak ediliyor.

Karga Seven Pictures Türkiye’den Ömer Özgüner ve Ümmü Burhan’ın yapımcılığını üstlendiği Hekimoğlu, yeni bölümleriyle yakında Kanal D’de izleyicilerle buluşacak.