Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisine sakın final yaptırmayın, izleyici ültimatomu verdi!

Hekimoğlu dizisine sakın final yaptırmayın, izleyici ültimatomu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hekimoğlu dizisi Kanal D ekranında Salı akşamları yayınlanıyor. Kanalların dizilerin reytingleri düşünce hemen yayından kaldırma gibi bir tavır alması, izleyicileri de her daim final korkusu yaşatmakta. Kanallar belirli bir oranın altında gelen bir diziye çok fazla sahip çıkmıyor. Bu da izleyicilerin psikolojisini fena halde bozuyor.

Empati konusunda da Türk tv kanalı yetkililerinin pek de izleyicileri düşünmediği ortada. House MD’den uyarlanan ve ilk sezonu çok başarılı geçen Hekimoğlu için de hayranlar endişeli. Hem Kanal D’nin yeterince tanıtım yapmadığını eleştiriyorlar. Hem de dizinin düşen reytingleri nedeniyle yayından kaldırılması korkusu içindeler.

Sosyal medyaya yansıyan izleyici yorumları da bu korkuları gün yüzüne çıkartıyor. “Bak Kanal D, sakın bu diziyi bitirme hemen, reytingleri düşük diye” şeklinde mesaj bırakan bir izleyici, adeta ültimatom veriyor… Tabii ki, izleyicilerin ne söylediklerinden ziyade, bu işin ekonomisi bir dizinin devam edip etmemesini sağlayan faktör…

Hekimoğlu dizisi için şimdilik bir final ihtimali yok. Ancak izleyiciler birçok dizi patır patır dökülürken ve yayından kaldırılırken Hekimoğlu’nun da başına bir şey gelmesinden endişeli.

20 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan 22. yeni bölümde önemli gelişmeler var. Belçim Bilgin’in yanı sıra Gizem Soysaldı da ekibe kısa süreliğine katılıyor. Hekimoğlu’nun 22. yeni bölümünde ise ekip bir yarış içine girecek.

Hekimoğlu ve ekibi gene zorlu bir hastanın peşine düşer. Genç bir hastanın semptomlarını araştıran ekip fikir ayrılıklarına düşecektir.

Diğer taraftan Memoli, Emre ve Zeynep bir yarış bahsine giren. Kimin kazanacağını merak edenler bu meraklarını bisiklet yarışı ile tamamlayacaktır.

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!