Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde akla kara sonunda ortaya çıkıyor!

Menajerimi Ara dizisinde akla kara sonunda ortaya çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star Tv ekranında Salı akşamları yayınlanan Menajerimi Ara dizisi, rakip kanallardaki dizilerin başarısı ve özellikle de Masumlar Apartmanı nedeniyle büyük reyting kaybı yaşamıştı. Eğlenceli hikayesi ve ünlü isimlerin bolluğu ile dikkat çeken yapım, farklı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Menajerler ve oyuncular dünyasının arka planında yaşananları eğlenceli bir anlatım ile ortaya koyan Menajerimi Ara, Salı rekabetinde iyice gerilere düşünce Star TV, yapabileceği en iyi hamleyi yaptı ve Pazar gününe aldı.

Dizinin 9. yeni bölümü 18 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak. İşte bu gün değişikliğinin diziye faydalı olup olmadığı da reyting sonuçları ile ortaya çıkacak. Dizi, salı rekabetinde diğer rakiplere mi yenildi yoksa izleyici artık o kadar da ekran başına geçmek istemiyor mu? Hangisi… Bunun detayını elbette ki reytingler verecek.

Ancak sosyal medya noktasında bakıldığında bu kadar ünlü ismi barındıran bir yapımın etkinliğinin düşük olduğu da görülüyor. Oysa ki Star TV, dizi adına tanıtımı güçlü tuttu. İlk başlarda da her şey yolundaydı. Ancak Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başlaması ile işler tersine döndü.

Barış Falay, Canan Ergüder, Ahsen Eroğlu, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 9.bölümünden 2. fragman da paylaşıldı. Videodan yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.