Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisini farklı kılan setin perde arkası!

Hekimoğlu dizisini farklı kılan setin perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, Salı akşamları izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin gördüğü ilgi de biliniyor.

Hekimoğlu, başladığı günden bu yana özel bir izleyici kitlesini kendisine bağladı. Ayrıca daha önce ekranda dizi izlemeyi bırakıp, Hekimoğlu’nu duyunca yeniden televizyon izlemeye başlayan hatırı sayılır bir izleyici kitlesi de oluşturdu.

Hekimoğlu’nun bu başarısının altında bambaşka bir yapım olması, oyuncuların rolün hakkını vermesi ve gerçeklikten uzaklaşmaması yatıyor. Ünlü Amerikan dizisi House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu’nun İpek Tekin’i Ebru Özkan, eşi Ertan Saban’ın başrolünde yer aldığı Acı Kiraz filminin galasında kameralara konuştu.

Özkan, her şeyin yolunda olduğu bilgisini verdi ve sette de çok eğlendiklerine değindi. Dizinin setindeki oyuncuların eğlenerek çektikleri yapımın dönüşleri de çok iyi oldu. Ebru Özkan, “Dizi devam ediyor. Çok güzel gidiyor.Her şey yolunda. Biz çok eğlenerek çekiyoruz ve muhtemelen eğlendiriyoruz da…Sevdiriyoruz da sonuçlar öyle gösteriyor” diye konuştu.