Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu dizisinin sürprizi Belçim Bilgin ama asıl sürpriz izleyiciden geliyor!

Hekimoğlu dizisinin sürprizi Belçim Bilgin ama asıl sürpriz izleyiciden geliyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve dünyaca ünlü dizi Dr House uyarlaması olan Hekimoğlu, geçtiğimiz sezonun sevilen dizileri arasına katıldı. Dizi, oyunculukları ve konusuyla büyük beğeni kazanırken, oyuncu kadrosuyla da övgüleri topladı.

Timuçin Esen’in başroldeki performansının yanı sıra Ebru Özkan’ın başarılı oyunculuğuna Okan Yalabık’ın başarısı da eklenince dizi baştan iddialı başlamıştı. Kaan Yıldırım gibi son yılların aranan bir oyuncusu ve Damla Çolbay gibi genç ve başarılı bir isim de kadroya eklenmiş, aynı zamanda Emre Kızılırmak ve Aytaç Şaşmaz gibi genç yeteneklerle iddia iyice büyümüştü.

Hikayesi, oyunculuklar, her bölüm başka maceralar ve son dönemin hastane dizileri akımıyla Hekimoğlu, geçtiğimiz sezon çok sevildi. Yeni sezonda ise yeni hikayeler, karakterler ve sürprizlerle gelecek. Çekimleri bir süre önce başlayan diziye bir isim daha dahil oldu: Belçim Bilgin…

Nereden çıktı bu Ateş’in eski eşi?

Oyuncunun diziye katılacağı gündeme gelmişti ama hangi rolle geliyor bilinmiyordu. Yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Timuçin Esen’in oynadığı Ateş karakterinin eski eşi olarak kadroya dahil olduğu anlaşıldı. Malum Ateş, yaşadığı fırtınalı bir evliliği hala unutamıyordu. İşte o unutamadığı kadın bir anda ortaya çıkıyor. O kişi de Belçim Bilgin oynayacak.

Belçim Bilgin, instagram sayfasından diziye dahil olmanın kendisine neler hissettirdiğini, düşüncelerini, duygularını anlatan bir fotoğraf ve yazı paylaştı. Takipçileri oyuncu arkadaşları Songül Öden, Pelin Akil de kalp emojileriyle destek verdi. Dizide birlikte oynadığı Damla Çolbay da kalp emojisi koyarak oyuncuya yanıt vermişti.

Hekimoğlu dizisinin sürprizi Belçim Bilgin ama asıl sürpriz izleyiciden geliyor! 8

Görünen o ki dizide halef-selef durumunda olan Damla Çolbay ve Belçim Bilgin’in arası iyi. Kamera önünde durum farklı olacak ama sette oyuncular birbirleriyle anlaşıyorlar.

Malum, dizide Damla Çolbay’ın oynadığı Zeynep, doktor Ateş’e aşık. Ona olan duygularını saklamakta zorlanıyor. Ateş de artık anladı. İşte tam bu esnada Ateş’in hala etkisinden kurtulamadığı eski eşi çıkıp geliyor!

İzleyici durumdan hoşnutsuz!

Dolayısıyla her ne kadar Belçim Bilgin hayranları onu bir dizide görmek için heyecanla beklese de Hekimoğlu dizisini takip eden pek çok kişi aynı kanıda değil! Belçim Bilgin’in ortaya çıkmasından, daha doğrusu Ateş’in karısı olmasından dolayı şu sıralar pek de olumlu yorumlar yapmıyorlar sosyal medyada…

Kamera arkasında ise Belçim Bilgin’in heyecanını görmek için aşağıdaki fotoğrafa bakıp yazdıklarını okumanız yeterli… Oyuncu, dizinin setindeki karavanının penceresine çıkıp aşağıdaki pozu vermiş…

Bakalım yeni bölümler ekrana gelmeye başladığında izleyici Belçim Bilgin’e nasıl bir tavır alacak

Malum ortalık biraz karışık, her gün yeni bir haberle başlıyoruz güne ne zaman sonlanacağını bilmediğimiz bu pandemi günlerinde Hekimoğlu seti ve Selin heyecan veriyor✨ Yaptığın işi sevmek büyük şans! İşine bütün gücüyle sahip çıkan bir ekiple çalışmak daha da büyük şans! ????

#caravandaires #ilovemyjob #todaymood #hekimoğlu #hekimoğluselin #hekimoğluyakında

Hekimoğlu dizisinin sürprizi Belçim Bilgin ama asıl sürpriz izleyiciden geliyor! 9