Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’la Sofrada’nın ekranda olmaması, Asuman Krause’ye yaradı!

Zuhal Topal’la Sofrada’nın ekranda olmaması, Asuman Krause’ye yaradı!

tarafından ker_def

Son yıllarda ekrandaki yemek yarışmaları arasında müthiş bir rekabet var. MasterChef Türkiye farklı konsepti ile tv8 ekranında izleyicilerin büyük bir desteği ile yoluna devam ediyor. Farklı yemek programları da özellikle gündüz kuşağında çok izleniyor.

Yemekteyiz’den sonra Zuhal Topal’la Sofrada yarışması bu konuda önemli bir çıkış gerçekleştirdi. 2 sezondur Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı program Fox TV’ye önemli reytingler kazandırdı. Zuhal Topal’la Sofrada programının elde ettiği bu büyük başarı farklı kanallarda farklı isimleri de etkiledi.

Yeni bir yemek yarışması Asuman Krause’nin sunumuyla izleyicilerin beğenisine sunulacak.Ancak bu programın konsepti de bir hayli farklı. Show TV’nin eğlenceli ve rekabet dolu yeni yarışması Asuman’la Sevgili Dünürüm’den dikkat çeken yeni tanıtım yayınlandı.

Gelinlerin ve dünürlerin renkli anlarının ekrana geldiği tanıtımda Asuman Krause’nin sunumuyla yarışma bir eğlence şölenine dönüşüyor. Söylenen iddialı sözler yarışmanın çok çekişmeli geçeceğini gösteriyor. Gelinlerin bir olup mutfağa girdiği, dünürlerin birbirinden nefis yemeklere puan verdiği Asuman’la Sevgili Dünürüm ile eğlence sizleri bekliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'nın ekranda olmaması, Asuman Krause'ye yaradı! 7

Gelinlerin sevgilerini de katarak en güzel yemekleri hazırladıkları Asuman’la Sevgili Dünürüm çok yakında Show TV’de!