Ana sayfa Sosyal Medya Hekimoğlu final yaptı mı gerçekten? Kapıyı öyle bir açık bıraktılar ki her şey değişebilir!

Hekimoğlu final yaptı mı gerçekten? Kapıyı öyle bir açık bıraktılar ki her şey değişebilir!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin dizisi Hekimoğlu, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başladığında büyük dikkat çekmişti. Dizi, dünyaca ünlü yapım Dr. House uyarlaması olarak yayınlanacağının duyulmasının ardından büyük bir merakla beklenmişti. Başrolde Timuçin Esen gibi güçlü bir ismin rol alması da yine yapıma dikkat çekmişti.

Oyuncu kadrosu, hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazanan bir yapım oldu. Beklenen reytingi alamasa da diziyi takip edenler, ekranın en kaliteli yapımları arasında olduğunda hem fikir….

Salı akşamları ekrana gelen yapım, bu hafta 51. bölümüyle ekrana veda etti. Timuçun Esen’in yanı sıra Ebru Özkan, Okan Yalabık, Damla Colbay, Kaan Yıldırım ve Aytaç Şaşmaz da dizinin oyuncuları arasındaydı.

Dizinin finalinden bir kaç hafta önce yaprak dökümü başlamıştı. Hikaye gereği önce Kaan Yıldırım, sonra da Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz diziden ayrıldılar.

Final bölümü biraz buruk geçen Hekimoğlu dizisinin son bölümünde

Reytinglerden istenen sonucu alamasa da büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kanal D dizisi Hekimoğlu, dün akşam yayınlanan 51. bölümüyle ekranlara veda etti.

Final bölümünden sonra izleyenlerden pek çok yorum geldi. Bazı izleyenler, dizinin finalinden sonra “Bu hikaye burada bitmez, Hekimoğlu bitti demeden bitmez, hikayenin ucu açık bırakıldı, dijitale dönecekler” şeklinde pek çok yorum yapılmakta.

Hikayenin ucunun açık bırakılması, hemen herkesin aklına aynı fikri getirdi. Dizinin bir süre önce dijitalde devam etmesi ile ilgili bazı konuşmalar gündeme gelmişti ama bir netlik yoktu. Ancak izleyicinin bu yoğun ilgisinden sonra bir dijital platformda yeniden çekilmesinin de ihtimal içinde olduğu düşünülüyor.

Pek çok eski ve unutulmayan dizinin farklı platformlarda yeniden hayata geçmesinin ardından, Hekimoğlu için de bir şans var.

Zaten bu ihtimal, dizinin sosyal medya hesabından da heyecan yaratan bir paylaşımla dile getirildi. Finalin ardından twitter hesabından “Hekimoğlu bitti demeden bitmez” sözüyle yapılan paylaşım, umutları arttırdı!

İşte o paylaşım ve gelen yorumlardan bazıları…

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 7

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 8

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 9

İşte izleyicilerin tepkilerini dile getiren paylaşımlardan bazıları

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 10

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 11

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 12

Hekimoğlu devam mı edecek? Öyle bir paylaşım yaptılar ki herkesi umutlandırdılar! 13