Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisinin hayranları belirsizlikler arttığı için büyük endişe taşıyor!

Tetikçinin Oğlu dizisinin hayranları belirsizlikler arttığı için büyük endişe taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında salı akşamı 7. bölümü yayınlanacak olan Tetikçinin Oğlu dizisinin bir önceki bölümünde çok ciddi bir reyting kaybı yaşanmıştı. Dizinin başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh gibi çok etkili iki ismin olmasına rağmen, kadroda ayrıca Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları gibi dikkat çekici isimler de bulunmasına rağmen proje bir türlü beklenen ilgiyi görmedi.

İlk başladığı bir iki bölümde güçlü bir izleyici desteği alan dizi daha sonra ilgi kaybına uğradı. Özellikle de Aile isimli Show TV dizisinin güçlü çıkışının Tetikçinin Oğlu’nun geriye düşmesinde etkili olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Aksiyon dolu bir hikayesi bulunan Tetikçinin Oğlu dizisi için ekip ilk 8 bölümün çekimlerini tamamlayıp sezon arası verdi. Hikayede Sibel karakterini canlandıran Bahar Şahin, ilk sezonun 8 bölüm olacağını, projeye devam edeceklerini açıklamasında ifade etmişti. Ancak dizinin reytinglerine bakanlar bu kadar kolay olmayacağını düşünüyor.

Fox TV’nin 2’li oranlara gerileyen reytingleri ile Tetikçinin Oğlu dizisine gelecek sezonda da şans vermesi biraz zor görünüyordu. Ancak basında yer alan haberlere bakılır ise dizinin oyuncu değişiklikleri ile gelecek sezonda ekranda olması yönünde planlar yapılıyor.

Tetikçinin Oğlu dizisinin başrollerinde yer alan Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un yerine başka isimlerle yola devam etme ihtimalinden de bahsediliyor. Tabii ki tüm bu durumlar da kafa karışıklığı yaratıyor.

Fox TV’nin reytingleri çok düşen bir projeyi ikinci sezonda da sürdürmek istemesi birçok izleyicinin aklına yatmadı. Tetikçinin Oğlu projesinin 7. bölümü 30 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek ve reytingler her zamankinden önemli olacak.

Bahar Şahin’in de belirttiği gibi ilk sezon 8 bölüm olarak yayınlanacak ama ikinci sezon konusunda her ne kadar basında olumlu bir görüntü çizilse de Fox TV’nin henüz son sözü söylememiş olduğunu da belirtmek gerekiyor.