Ana sayfa Dizi Haberleri Tetikçinin Oğlu dizisi için reytingleri ve youtube performansı önemli mesajlar veriyor!

Tetikçinin Oğlu dizisi için reytingleri ve youtube performansı önemli mesajlar veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve salı akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olan Tetikçinin Oğlu projesinde beşinci bölüm geride kaldı. Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Genco Özak ile Bahar Şahin de dikkat çeken performanslar ortaya koyuyor.

Oğlunu yıllar sonra bulan ve en yakın arkadaşından koruması gereken Korkmaz karakterinin gizemli halleri izleyicileri çok etkilemişti. Timuçin Esen de uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara aksiyon dolu bir hikaye ile döndü. Arka Sokaklar’dan sonra Şevket Çoruh’un da bir mafya lideri olarak izleyicilerin karşısına çıkması da şaşırtıcıydı.

Tetikçinin Oğlu dizisinde hikaye akıcı, başroller çok etkili ve sosyal medyada izleyiciler de projeye çok olumlu yaklaşıyor. Ancak reytingler noktasında sıkıntılar büyük. Bu sıkıntılı tablonun değişebileceğine yönelik işaretler dizinin 5. bölümünün reyting sonuçlarında gözüküyor.

Kendi kitlesini oluşturmaya başlayan ve 3’lü oranlarda tutunmakta olan Tetikçinin Oğlu dizisi çok iyi bir noktada değil. Ama çok da kötü bir noktada da değil. Bir miktar daha izleyici ilgisinin artması ile ortalama oranlara ulaşabilecek olan dizi için Fox TV’nin nasıl bir karar alacağı herkesin merakı oldu.

Tetikçinin Oğlu 5. bölümü ile tüm kişiler kategorisinde 13. sırada yer alırken, ABC1’de ise 11. durumda. AB kategorisinde elde edilen 6.’lık ise umut ışığı yakıyor. Tabii ki bu oranlar Fox TV için yeterli değil. Ancak kanalın en iyi projelerinden birisi olarak gösterilen Adım Farah dizisinin de hem tüm kişiler hem de AB gruplarında 3’lü reytinglere gerilediğini unutmamak lazım.

Tetikçinin Oğlu dizisi için reytingleri ve youtube performansı önemli mesajlar veriyor! 7

Fox TV’nin yine Gülcemal dizisi de benzer reytingler elde ediyor ve kanalın Tetikçinin Oğlu dizisini desteklemeyip de diğer iki projeyi desteklemesi de mantıklı olmaz. Yani ya kanal yönetimi bu reytingleri kabul edecek ve Tetikçinin Oğlu projesini sezon sonuna kadar ekranda tutacak ve ikinci sezon onayı da verecek. Ya da sadece Tetikçinin Oğlu değil, Gülcemal ve belki de Adım Farah için bile erken final kararları vermek durumunda kalacak.

Tetikçinin Oğlu projesinin hayranları reytinglerde olumlu bir durumun oluşması ile birlikte umutlandı. Ancak Fox TV’nin ne yapacağını kestirmek mümkün değil.

Dizinin 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak olan 6. yeni bölümünün reytingleri her zamankinden çok daha önemli olacaktır.

Youtube izlenmelerine bakılır ise ilk bölümün tamamının 3.4 milyon görüntülenmeye ulaştığını, ikinci bölümün ise 2.1 milyonda kaldığı görülüyor. Üçüncü bölüm ise 2 haftada sadece 750 bin civarında izlenmiş gözüküyor. Diğer bölümler eklenmediği için bu ilk 3 bölüm göz önüne alınır ise youtube tarafında ilk başta büyük beklentileri alanların daha sonra diziye o kadar da yoğun bir ilgi göstermediğini söyleyebiliriz .