Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’ye ve yapım ekibine bir not; Tetikçinin Oğlu dizisini harcamayın!

Fox TV’ye ve yapım ekibine bir not; Tetikçinin Oğlu dizisini harcamayın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizinin ikinci bölümü yayınlandı ve Türk televizyonlarında örneklerine daha önce rastlanan aksiyon projelerinden birisi da izleyicilerle buluştu. Ancak bu dizinin en önemli noktası Timuçin Esen ile Şevket Çoruh ikilisinin çok farklı karakterler ile ve rollerinin de ruhuna bürünerek ekrana yansımaları oldu.

Yıllarca oğlu Metin’i arayan ve çocukluğundan bu yana birlikte büyüdüğü İskender’i bile karşısına alabilecek bir duygu yoğunluğu yaşayan Korkmaz karakteri tam da Timuçin Esen’in altından kalkabileceği bir rol.

Çekimlerine Bodrum’da devam edilen Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk bölüm reytingleri iyi gelmiş olsa bile, bu hafta yayınlanan ikinci bölümde reytingler hiç de tatmin edici olmadı. Birçok izleyici ikinci bölümde reytinglerin yükseleceğine inanmıştı. Çünkü ilk bölüm gerçekten de heyecanlı ve etkileyiciydi. İkinci bölümü izleyenler de aynı tadı aldı ve daha şimdiden üçüncü bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

Fox TV'ye ve yapım ekibine bir not; Tetikçinin Oğlu dizisini harcamayın! 8

Kaliteli bir yapım olması, iyi oyunculardan oluşturulan bir ekibin izleyicilere karakterlerin duygularını aktarabiliyor olması gibi faktörler Tetikçinin Oğlu dizisinin ekranda kalması gereken bir proje olduğunu anlatıyor.

Fox TV’nin reytinglere bakıp da dizi ile ilgili karamsar olmaması, daha önce birçok projeye şans tanımayarak izleyicilerde yarattığı olumsuzluğu en azından gidermek anlamında Tetikçinin Oğlu gibi prestij işi kabul edilebilecek bir yapım için farklı bir strateji kurması gerektiğini düşünüyoruz.

Timuçin Esen’in yanı sıra Şevket Çoruh’un da İskender karakteri ile muhteşem bir performans sergilediğini, oyuncunun 16 yıl Arka Sokaklar dizisinde kalarak farklı rolleri elinin tersiyle itmiş olmasının da aslında bir kayıp olduğu gerçeğini görmekteyiz.

Fox TV'ye ve yapım ekibine bir not; Tetikçinin Oğlu dizisini harcamayın! 9

Dizinin setinde oyuncular arasında problemler yaşandığı şeklinde basına yansıyan bazı bilgiler var. Timuçin Esen’in istekleri çerçevesinde dizi ile ilgili çeşitli kararlar alındığı ve Şevket Çoruh’un da buna tepki gösterdiği gibi iddialar da ortaya atıldı.

Bu iddiaları doğru mudur, yoksa abartılı mıdır bilinmez… Ancak Tetikçinin Oğlu dizisi için hem yapım ekibinin hem de Fox TV’nin özenli olması ve bir prestij projesi mantığı ile bu yapımın ayakta kalmasını sağlamasının dizi sektörü adına bir kazanım olacağını söylemek gerekiyor.