Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu Timuçin Esen hız kesmiyor! Rol arkadaşı sürpriz bir isim!

Hekimoğlu Timuçin Esen hız kesmiyor! Rol arkadaşı sürpriz bir isim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / detay – Son olarak Hekimoğlu dizisinin çılgın doktoru Ateş Hekimoğlu olarak ekranlara gelen Timuçin Esen hız kesmeden yepyeni bir projeyle ekranlara geri dönüyor. Başarılı oyuncunun rol arkadaşı ise sürpriz bir isim.

Timuçin Esen’in Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu Hekimoğlu dizisi geçen hafta final yapmıştı. Dizide canlandırdığı sıra dışı doktor Ateş Hekimoğlu karakteriyle hayran kitlesini katlayan Timuçin Esen’in ekranlara veda etmesi izleyiciler tarafından çok büyük tepkiyle karşılanmıştı.

Hekimoğlu Timuçin Esen hız kesmiyor! Rol arkadaşı sürpriz bir isim! 8

Ancak oyuncunun hayranları üzülmeye fırsat bulamadı. Zira Timuçin Esen’in çok yakında yepyeni bir diziyle ekranlarda olacağı duyuruldu.

Timuçin Esen’in rol alacağı dizinin adı Mevlana. Adından anlaşılacağı üzere Mevlana’nın hayatını anlatacak dizi Konya’da çekilecek. Kale Film imzası taşıyan dizi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Senaryosu Ali Aydın tarafından kaleme alınan dizi 30 bölüm olarak yayınlanacak.

Hekimoğlu Timuçin Esen hız kesmiyor! Rol arkadaşı sürpriz bir isim! 9

Bu arada dizide Timuçin Esen’in rol arkadaşı sürpriz bir isim. Uzun zamandır ekranlarda görünmeyen Ahu Türkpençe, Mevlana dizisinin başrolünde yer alacak diğer isim.

Adını ilk olarak Bir İstanbul Masalı dizisiyle duyuran 44 yaşındaki oyuncu en son 2018 yılında Börü dizisiyle ekrana gelmişti. Türkpençe üç yıl sonra Mevlana dizisiyle yeniden hayranlarıyla buluşacak.