Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin hem kariyerinde hem de özel hayatında en mutlu günleri yaşıyor!

Ebru Şahin hem kariyerinde hem de özel hayatında en mutlu günleri yaşıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – ATV”de yayınlanan ve bir süre önce final yapan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle izleyicilerin kalbini kazanan genç oyuncu Ebru Şahin, muhtemelen şu aralar hayatının en güzel günlerini yaşıyor.

26 yaşındaki oyuncu bugüne kadar İstanbullu Gelin, Yasak Elma gibi dizilerde rol aldı. Ama asıl büyük patlamasını ATV’de üç sezon boyunca ekrana gelen Hercai dizisiyle yaptı. Dizide Akın Akınözü’yle başrolü paylaşan oyuncu canlandırdığı Reyyan karakteriyle izleyicilerin kalbinde taht kurdu. Dizi 25 Nisan’da yayınlanan 69. bölümüyle ekranlara veda etti.

Hercai’nin sona ermesinin hemen ardından Ebru Şahin, NBA’de oynayan basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la Maldivler’e tatile gitti. Mutlu ilişkileriyle dikkat çeken çift burada Ebru Şahin’in doğumgününü kutladı. Tatil dönüşü de çiftin evlenmeye karar verdiği açıklandı.

Ebru Şahin hem kariyerinde hem de özel hayatında en mutlu günleri yaşıyor! 9

Buna göre Ebru Şahin ve Cedi Osman 25 Haziran’da nişanlanacak, Eylül 2022’de de evlenecek.

Ebru Şahin arka arkaya mutluluklar yaşamaya devam ediyor. Zira şimdi de genç oyuncunun yeni yapımlar için görüşmelerine devam ettiği bildirildi. TV100’ün haberine göre Ebru Şahin bu kez çok daha büyük bütçeli prodüksiyonlar için görüşüyor.

Ebru Şahin Hercai’deki patlamayla başlayan kariyerindeki adımları hızlandırmış durumda. Çok yakında genç oyuncuyu belli ki çok daha büyük prodüksiyonlarda göreceğiz.