Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu’nun reytinglerini görenler fena şaşkın!

Hekimoğlu’nun reytinglerini görenler fena şaşkın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Hekimoğlu dizisi, ilk sezonda elde ettiği güçlü reytingleri, ikinci sezonda yakalamakta zorlanıyor. Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 29. bölümü dün akşam yayınlandı.

Şimdiye kadar reytinglerinden dert yanan izleyiciler, dizinin daha fazla reklamının yapılması için Kanal D’ye uyarı niteliğindeki mesajları sosyal medyada paylaşıyordu. Dizinin daha fazla reklamının yapılması bir yana, hikayede de izleyicileri heyecanlandıracak noktalara temas etmek gerekiyordu.

Hekimoğlu dizisnin son 2 bölümünde Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin yaşadıkları bir hayli heyecanlı anlar yaşattı. Bu da reytinglere yansıdı. Dün akşam yayınlanan 29. bölüm iyi sonuçlar alarak dizinin yükseliş yaşamasını sağladı.

Hekimoğlu, bu sezon zaman zaman iyi reytingler de aldı ama sonrasında hep düşüş yaşadı. Dizinin 30. bölümünde yine bir düşüş mü olur, yoksa yükseliş devam mı eder bu merakla izlenecek.

Ancak hikayede heyecan yükselince reytinglerin yukarıya doğru hareket ettiğini de görmüş olduk.

Dün akşam sosyal medyada da bir hayli büyük etkileşim elde eden Hekimoğlu dizisi, totalde 4’e yaklaşsa da AB’de 5’e çok yaklaştı ve ABC1 grubunda da 5’li oranlara doğru hareket ederek, Kanal D’yi yeniden umutlandırdı.

Totalde ilk 10 içinde yer almayan dizi, AB grubunu 5. sırada bitirirken, ABC1’de ise günü 8. olarak tamamladı.

İşte 15 Aralık Salı akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Hekimoğlu'nun reytinglerini görenler fena şaşkın! 6