Ana sayfa Dizi Haberleri Helal olsun Gönül Dağı dizisine, minik yüreklerin hayali gerçek oldu!

Helal olsun Gönül Dağı dizisine, minik yüreklerin hayali gerçek oldu!

tarafından ker_def

Ekrana geldiği ilk günden bu yana izleyicilerin ilgi odağı olan Gönül Dağı, sadece büyüklerin değil çocukların da gönüllerinde taht kurdu. Diziyi her hafta TRT 1’de kaçırmadan izleyen çocuklar, hayallerini gerçekleştiren çok önemli icadlara imza atan Taner ve kuzenlerini çok sevdi. Kendilerini onların yerine koydu, hatta çok sevdikleri Gönül Dağı setine gidip oyuncularla tanışmak onların hayallerini süsler oldu…

Babasına Mektup Yazdı Bizi Gönül Dağı’na Götür Dedi… Dizinin minik tiryakilerinden Ankara Sincan’da yaşayan Azra Çağatay ve kuzeni Elifnaz Erol’un da en büyük hayali Gönül Dağı dizisinde oynamaktı. Azra kuzeniyle konuşarak babası Fatih Çağatay’a bir mektup yazdı ve bu hayallerinden bahsetti. Azra, mektupta babasından kendisini ve Elifnaz’ı Gönül Dağı dizisinin çekildiği Eskişehir Sivrihisar’a götürmesini ve burada sanatçılarla tanışmak istediğini, eğer kabul ederlerse dizide oynamayı istediğini belirtti. Azra, mektubu babasının yastığının altına koydu. İki küçük kız hayallerinin gerçekleşmesi ve Fatih Çağatay’dan gelecek müjdeli haberi beklemeye başladılar.

Yapımcı Ferhat Eşsiz Aileyi Sete Davet Etti… Baba Fatih Çağatay, sabah uyanıp mektubu okuduğunda eşi Zeynep Çağatay’la birlikte çok şaşırdıklarını ve duygulandıklarını belirterek, daha sonra yaşanan gelişmeleri şöyle anlattı:

“Küçük kızım Azra aynen bizim gibi Gönül Dağı dizisini çok seviyor. Her hafta TRT 1’de diziyi izleriz. Azra, yeğenim Elifnaz ve diğer çocuklarımız da dizinin hayranı… Azra, bana mektup yazarak Elifnaz’la birlikte dizide oynamak istediklerini yazmış ve benden bu konuda destek istemiş. Ben de onların bu hayalini twitterdan paylaştım ve oyuncularla yapımcı Ferhat Eşsiz’i etiketledim. Sağolsun Yapımcı Ferhat bey, hemen benimle iletişime geçti. Bizi sete davet etti.

“Çocuklarım Ve Yeğenim Gönül Dağı’nda Oynadı”… Ertesi gün sete gittik oyuncularla set ekibiyle tanıştık, hatta kızım Azra, oğlum Yavuz ve yeğenim Elifnaz dizide oynadılar. Bu hem kızımın hem de Elifnaz’ın büyük hayaliydi. Onların bu hayalini gerçekleştirdikleri için başta yapımcı Ferhat Eşsiz olmak üzere, yönetmen Yahya beye, tüm oyunculara ve set ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Dizide Taner ve amcaoğullarının uçak yapma hayali gerçekleşmişti. Şimdi de bizim çocuklarımızın hayalleri gerçekleşti onlar da biz de çok mutluyuz. TRT özü sözü insan diyor tanıtımlarda, gerçekten dizilerinde de insanlık öncelikli sırada. Bizi çok iyi ağırlayan tüm Gönül Dağı ekibine ve TRT’ye teşekkür ediyoruz…”

“Dizide Bir Samimiyet Vardı, Birlik Vardı”… Gönül Dağı dizisinin hem hayranı hem de 11. bölümün küçük oyuncuları 6. Sınıf öğrencisi Azra Çağatay, 4. Sınıf öğrencisi Yavuz Çağatay ve 6. Sınıf öğrencisi Elifnaz Erol, sette oyuncularla tanışmaktan ve dizide rol almaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söylediler: “Biz aynen dizideki Taner ve kuzenleri gibi hayallerimizi gerçekleştirdik. Hem oyuncularla tanıştık hem de Gönül Dağı’nda oynadık. Tüm Gönül Dağı ekibine çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca tüm çocuklara da hiçbir zaman pes etmemelerini, her zaman ve hiç yılmadan hayallerinin peşinden koşmalarını tavsiye ediyoruz…”

Minik Azra, Yavuz ve Elifnaz’ın rol aldığı Gönül Dağı’nın 11. Bölümü 9 Ocak Cumartesi saat 20:00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Dizide, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor.