Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Mola’nın dediği kadar varmış! Masumlar Apartmanı çok sarsıcı olaylara sahne olacak!

Ezgi Mola’nın dediği kadar varmış! Masumlar Apartmanı çok sarsıcı olaylara sahne olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam yeni bölümü yok. Bir hafta ara verilen dizinin 17. bölümünü, 12 Ocak akşamı izleyebileceğiz. Ancak dizinin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı ve çok etkileyici, olayların hız kesmeyeceği bir bölümün geldiği de fragmanda görülmekte. Herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşanacak.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları Masumlar Apartmanı dizisinde, teras katta İnci ve Han’ın fotoğraflarını görüp evlendiklerini öğrenen Safiye, ortalığı birbirine katacak!

Kardeşinin evden gideceğini düşünerek büyük bir sinir krizi geçirecek olan Safiye, hayalinde gitmek bilmeyen annesiyle de zorlu bir mücadeleye girişiyor!

Naci’nin eski karısıyla kapısına geldiği Safiye, yıllar sonra karşısına çıkan eski aşkının da kendisini aldattığı düşüncesinde ama olayların bambaşka olduğu, acı bir sonun Naci’yi beklediği de fragmanda yer alıyor.

Hayatının en büyük aşkı Safiye’yi bulmak için yıllar sonra çıkıp gelen Naci’nin “Hiç bir şey geçmeyecek, ölüyorum ben” sözleri fragmanda yankılanırken, Safiye’nin yine tam sevinecekken derin bir acı yaşayacağı da anlaşılıyor.

Ezgi Mola'nın dediği kadar varmış! Masumlar Apartmanı çok sarsıcı olaylara sahne olacak! 8

Fragmanı izleyenlerin en çok dikkatini çeken olaylardan birisi de Han ve Safiye’nin sarılması. Yaşadıkları kendisine ağır gelen Safiye, evde cam çerçeve ne varsa indirirken, Han ablasını sakinleştirmek için onu tutup sarılıyor. Aslında diziyi izleyenlerin bildiği gibi, Safiye için bu çok büyük bir ilerleme.

Kimseye dokunamayan, ne olursa olsun kimsenin elini bile tutamayan, kardeşlerine hiç bir şekilde sarılamayan Safiye’nin Han’ın kucağında ağladığı o sahneyi görenler, çok sarsıcı olaylarla birlikte ilginç anlara da tanıklık edeceklerini görmekte.

Ezgi Mola, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından dizide annelerini oynayan Açelya Devrim Yılhan ve Merve Dizdar ile aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak sarsıcı bir sahnenin geldiğini söylemişti.

Ezgi Mola'nın dediği kadar varmış! Masumlar Apartmanı çok sarsıcı olaylara sahne olacak! 9

Yeni bölüm tanıtımı, tam da Ezgi Mola’nın söylediği gibi… Mola “inanılmaz bir sahnenin sersemliğini üstümüzden atmaya çalışırken” yorumunu yapmıştı. O sahnenin bir kısmı fragmanda yer alıyor. Safiye, annesi Hasibe’nin yine kendisini suçlayan sözleri kulaklarında çınlarken, sinir krizleri geçirecek… Şimdi dizinin yeni bölümü için heyecan daha da arttı.

İşte Masumlar Apartmanı 17. bölüm tanıtımı: