Ana sayfa Sosyal Medya Helin Kandemir ismi her yerde karşımıza çıkıyor, işte yeni sürpriz!

Helin Kandemir ismi her yerde karşımıza çıkıyor, işte yeni sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Helin Kandemir, genç yaşına rağmen birbiri ardına projelere ismini yazdırmaya devam ediyor. 18 yaşındaki oyuncu, 2017 yılında yayınlanan İsimsizler isimli dizideki Pelin karakteri ile, çocuk oyuncu olarak setlere adımını attı.

Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu Ödülü” kazanarak büyük dikkat çeken oyuncu, dizilerde de önemli projelerde yer alma fırsatı elde etti.

İsimsizler’in ardından Bir Litre Gözyaşı dizisinde Elif olarak izlediğimiz Helin Kandemir, Hakan Muhafız dizisinde ise Ceylan karakterini canlandırdı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Kibrit karakterini kim unutabilir ki? Geçen sezon ayrıca Kağıt Ev isimli Star TV dizisinde Cemre olarak çok başarılı işler çıkartan genç oyuncu, bu sezon 5 bölüm süren Elbet Bir Gün isimli dizide de rol almıştı.

Helin Kandemir ismi her yerde karşımıza çıkıyor, işte yeni sürpriz! 7

Helin Kandemir, son dönemde üst üste projelerde yerini alarak yeteneklerini gösterme fırsatlarını iyi değerlendiriyor. Azizler isimli sinema filmindeki Cansu karakterini de canlandırarak öne çıkan Helin Kandemir, yeniden sinema setlerine dönüş yapıyor.

Halit Özgür Sarı ile Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı Özel Ders isimli sinema filminde Helin Kandemir de kadroda yerini aldı. Elif Ceren Balıkçı ve Rami Narin’in de katıldığı sinema filmi Netflix için çekilecek. Kıvanç Baranönü’nün yönetmenliğini yaptığı projenin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Gelecek vaat eden genç kuşağın önemli oyuncularından olan Helin Kandemir, her projesi ile adından söz ettirmeyi başararak, büyük adımlar atıyor.