Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin hayranları ilham verdi, Kanal D bu fırsatı kaçırmadı!

Kerem Bürsin hayranları ilham verdi, Kanal D bu fırsatı kaçırmadı!

tarafından ker_def

Ya Çok Sevresen dizisi New York’ta bile gündem oldu! Ya Çok Seversen dizisinin tanıtımının New York’un Times Meydanı’nda gösterilmesi, Kanal D’nin projeyi ne kadar çok önemsediğinin bir göstergesi oldu.

Kerem Bürsin hayranlarının New York’ta bulunan Times Meydanı’ndaki ekranda 10 yıllık kariyerinde canlandırdığı karakterlerden oluşan bir videoyu yayınlatmaları sonrasında sosyal medyada büyük bir etkileşim yaşandı.

Kerem Bürsin hayranları, oyuncunun 10. yılını bu şekilde kutlarken, Kanal D ve Ay Yapım yetkilileri de bu çalışmadan ilham alarak Ya Çok Seversen dizisinin tanıtımlarını yine aynı meydandaki ekranda gösterdi.

Ay Yapım imzasını taşıyan Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe gününden itibaren milyonların ilgisini çekecek bir yapım olarak gündemdeki yerini koruyor.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizinin tanıtımının New York’un ünlü Times Meydanı’nda dev ekranda gösterilmesi sosyal medyada da dizinin hayranları tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Türk dizilerini seven yurt dışındaki ülkelerde yer alan izleyiciler de Ya Çok Seversen dizisinin tanıtımlarının bu kadar etkili bir şekilde paylaşılmasından duydukları memnuniyeti belirten yorumlar paylaştı.