Ana sayfa Dizi Haberleri Safir dizisi sayesinde Burak Berkay Akgül yurt dışında gönülleri fethetti!

Safir dizisi sayesinde Burak Berkay Akgül yurt dışında gönülleri fethetti!

tarafından ker_def

Safir isimli atv dizisinde Yaman Gülsoy karakterini canlandıran Burak Berkay Akgül, geniş bir hayran kitlesinden destek buldu. Özellikle de başrol oyuncusu olarak sorumluluk altına girdiği projede yetenekleri ile kitleleri etkileyen Burak Berkay Akgül, performansı ile de sosyal medyada övgülerle dolu paylaşımların konusu oldu.

Özge Yağız ile iyi bir dizi çifti olarak öne çıkmasıyla da sosyal medyanın gündeminde uzun süre kalan genç oyuncu, bu sayede geniş hayran kitlelerini kendisine doğru çekti.

2020 yılında Maria ile Mustafa isimli dizideki Rüzgar karakteri ile oyunculuğa adım adan Burak Berkay Akgül, ardından Kahraman babam dizisinde deneyim kazandı ve Destan isimli projede de Kaya Tegin karakteri ile yine ilgiyle izlendi.

Safir isimli dram dizisinde ise performansı ile hayranlık uyandıran Burak Berkay Akgül, Yaman karakteri sayesinde yurt dışındaki hayran kitlesini de genişletmeyi başardı.

Oyuncunun Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen festivalde gördüğü ilgi, Türkiye’de hayran sevgisinden hiç de farklı değildi. Sadece Türk hayranlara değil, farklı milletlerden Türk dizilerini takip eden hayranlara da ulaşmayı başaran Burak Berkay Akgül, gelecek vaat eden genç yeteneklerden birisi olarak görülüyor.

Gain platformunda 24 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak olan Ru isimli Meryem Uzerli’nin başrolünde yer aldığı dizinin erkek oyuncularından birisinin de Burak Berkay Akgül olduğunu hatırlatalım.