Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel hayranları rahat nefes alabilir! Sipahi dizisinin bitmesi bir kayıp olmayacak!

Özge Gürel hayranları rahat nefes alabilir! Sipahi dizisinin bitmesi bir kayıp olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Gürel ile Kaan Yıldırım ikilisinin başrolünde yer aldığı Sipahi isimli aksiyon dizisinin ne kadar daha ekranda kalacağı merakla bekleniyordu. Basında ve sosyal medyada ortaya atılan iddialar dizinin gelecek hafta yayınlanacak 8. bölümüyle birlikte final yapacağını ortaya koyuyor. Hatta dizinin ekibine artan maliyetler nedeniyle acele final kararı alındığı bilgisinin de iletildiği gelen haberler arasında bulunuyor.

Özge Gürel hayranlarının bir türlü içine sindiremediği Canan karakteri, eleştirilere konu olmuştu. Hatta sosyal medyada bazı hayranlar eleştiriler yaparken, bazıları da ünlü oyuncuyu savunmak istemiş ve iki farklı tavır ortaya çıkmıştı. Özge Gürel’in ilk kez bir aksiyon dizisinde yer alması oyuncuyu zorlarken, hayranları da bu haline alışmakta zorlandı.

Canan karakterinin hikayenin bütünü düşünüldüğünde çok da gerekli bir karakter gibi durmaması da tüm bu sürece eklenince Özge Gürel adına Sipahi dizisinin çok da iyi bir seçim olmadığı gerçeği ortaya çıkıyor.

Kaan Yıldırım ile Kerem Alışık ise istihbarat temalı dizinin ana aktörleri olarak öne çıktılar ve işlerini de ellerinden geldiğince iyi yaptılar. Ancak dizinin hikayesi ve kurgusu noktasında izleyicilerin tatmin olmadığını da sosyal medyadaki yorumlardan gördük.

Özge Gürel hayranları rahat nefes alabilir! Sipahi dizisinin bitmesi bir kayıp olmayacak! 7

13 bölüm ekranda kalması beklenirken, Sipahi dizisi için yüksek maliyetler nedeniyle acil final kararı alınması da birçok izleyici açısından sıkıntı veren bir durum olmayacaktır. Diziye zaten sadakat noktasında büyük bir kitle tarafından bağlılık sergilenmemişti.

Sinan Tuzcu, Başak Gümülcinelioğlu, Erkan Bektaş, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk gibi önemli isimleri aynı projede buluşturup bir de düşük reytingler almak da şaşırtıcı oldu.

Sipahi dizisi çok güçlü bir kadro oluşmasına ve aksiyon dizilerinin de bu kadar heyecanla takip edildiği bir ortamda, sanki aceleye getirilmiş bir iş olarak akıllarda kalacaktır.

Sipahi dizisinin 8. bölümüyle birlikte 30 Ocak’ta final yapmasının beklendiğini belirtelim.