Ana sayfa Sosyal Medya Hepsi de dillere düştü! Masumlar Apartmanı dizisinde öyle replikler var ki favori oldular!

Hepsi de dillere düştü! Masumlar Apartmanı dizisinde öyle replikler var ki favori oldular!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisi, hiç şüphesiz sezonun en çok dikkat çeken, reytingleri en yüksek gelen dizisi olarak şimdiden televizyon tarihine adını yazdırıyor. TR1’de Salı akşamları yayınlanan dizinin hikayesinin gerçek bir hayattan alıntılanmış olması da diziyi cazip kılan bir özellik. Tabii bunun yanı sıra senaryosu, oyunculuklar da başarıyı destekleyen unsurlar.

Her bir ayrıntısı özenle işlenmiş bir hikaye izliyor dizinin takipçileri. Salı akşamları heyecanla ekran başına geçenler, travmatik bir ailenin kimi zaman ağır dram kimi zaman da ironik hallerine tanık oluyor. Her bir karakterin iç dünyası da yine bambaşka…

Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu’nun senaryosunu yazdığı dizi, OGM Pictures imzalı. Hikayesi ise Psikiyatr Doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ kitabından alıntılanmakta. Gerçek bir hayat hikayesi olsa da kimi olaylar ve karakterler de kurgu aslında.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizide her oyuncu, kendi karakterini büyük bir başarı ile canlandırıyor. Dizideki tüm oyuncular, performanslarıyla takdir topluyorlar.

Bu arada şimdiden unutulmayacak diziler arasına gireceği de çok net olan dizinin bir de karakterlerle özdeşleşmiş öyle replikleri var ki sosyal medyada da dillere düşüyor.

İzleyicinin kimi zaman gülümseyerek hafızasına kazıdığı ve her karakterin kimliğine uygun olan cümleler, TRT’nin sosyal medya sayfasından da yayınlanarak “Favori repliğiniz hangisi?” sorusu yöneltiliyor.

Aşağıda bu paylaşımı görebilirsiniz. Merve Dizdar da paylaşımı repost edenlerden. Bakalım sizin favori repliğiniz hangisi?

Hepsi de dillere düştü! Masumlar Apartmanı dizisinde öyle replikler var ki favori oldular! 7