Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola, bu kez de Farah Zeynep Abdullah’ı fena yakaladı!

Ezgi Mola, bu kez de Farah Zeynep Abdullah’ı fena yakaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumlar Apartmanı dizisinde oynadığı Safiye karakteri ile gündemde olan ünlü oyuncu Ezgi Mola, her ne kadar dram dizisinde oynasa da günlük hayatında son derece esprili bir kişilik. Oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, enerjik, eğlenceli, samimi ve komik hallerini sık sık izliyor. Kimi sosyal-toplumsal olaylarda sert tavrını esirgemeyen, hayvanlara yapılan eziyetler karşısında susmayan ve lafını da esirgemeyen bir isim.

Aynı zamanda eğlenceli üslubuyla da takipçilerine keyifli pek çok içerik sunuyor. Sık sık sevgilisi Mustafa Aksakallı’ya evde yaptığı şakaları paylaşan oyuncu bu kez setten bir başka esprili paylaşımıyla güldürdü.

TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisiyle ağlatan Ezgi Mola, kamera arkasında ise bambaşka paylaşımlarıyla hayranlarını da mutlu ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosu, birbirleriyle çok iyi anlaşıyorlar. Her fırsatta instagram’dan yaptıkları paylaşımlarda da kamera arkasındaki bu dostluk bağı hayranları tarafından da görülüyor oyuncuların.

Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın yanı sıra Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu ve Esra Ruşan, sık sık instagram’dan eğlenceli anlarını paylaşmaktalar.

Ezgi Mola, zaman zaman da ‘hınzır’ tarafını ortaya çıkarıyor ve rol arkadaşlarını da güldüren anlara imza atıyor. Son olarak Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ı sette yanyana otururken gören oyuncu, bir anın fotoğrafıyla takipçilerini çok güldürdü.

Ezgi Mola, bu kez de Farah Zeynep Abdullah'ı fena yakaladı! 8

Farah Zeynep Abdullah’ın yanında oturan Birkan Sokullu’nun telefonuna baktığını gören Mola, bu anı kaçırmamış! Abdullah’ı ‘suçüstü’ yakalayan oyuncu, gülme emojileriyle o fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Ezgi Mola, fotoğrafa “Çok bariz şekilde telefon ekranına bakıyordu” diyerek meslektaşının haline dikkat çekerken, ayı zamanda herkesin benzer şeyler yaptığını da vurgulayan “hangimiz yapmadık” sözleriyle de duruma esprili yorumunu katıyor.

Farah Zeynep Abdullah da “Yok be, Birkan Sokullu’nun telefonuna bakmıyorum, bi de Ezgi Mola’nın karşımızda fotoğraf çektiğinden hiç haberim yok” diyerek karşılık veriyor Mola’ya…

İşte o esprili paylaşım…

Ezgi Mola, bu kez de Farah Zeynep Abdullah'ı fena yakaladı! 9