Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Bülent Şakrak’ın annesine vedası hayranlarını duygulandırdı!..

Oyuncu Bülent Şakrak’ın annesine vedası hayranlarını duygulandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Bülent Şakrak, vefat eden annesini geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlamıştı.

Bülent Şakrak’ın Alzheimer hastası annesi Meral Şakrak, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Bülent Şakrak’ın annesi için düzenlenen cenaze töreninde Şakrak’ı aralarında Cem Yılmaz, Erkan Kolçak, Cansu Tosun, Hazal Kaya ve Ali Atay’ın da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu annesine sosyal medya hesabından da, ‘Seni seviyorum anne’ diyerek veda etti. Instagram hesabından, annesini öptüğü bir fotoğrafı paylaşan Bülent Şakrak’ın paylaşımı hayranlarını duygulandırdı.

Oyuncu Bülent Şakrak'ın annesine vedası hayranlarını duygulandırdı!.. 69

Bülent Şakrak’ın paylaşımına, Demet Evgar, Cansu Tosun, Ayşe Tolga ve Çağla Şikel’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim başsağlığı dileğinde bulundu.

Oyuncu Bülent Şakrak'ın annesine vedası hayranlarını duygulandırdı!.. 70

Bülent Şakrak’ın eşi, oyuncu Ceyda Düvenci de kayınvalidesine aşağıdaki duygusal paylaşımla veda etti. Ceyda Düvenci fotoğrafın altına; “Canım Meral annem… bugün veda ettin bize… ama hep yuvamızın babaannesi olarak kalıcaksın… gülen yüzün, sözlerin, tatlı huysuz hallerin hep bizimle… sevgilimin hayatıma kattığı en güzel kıymetsin sen… “canım erik, seni çok seviyorum…”  notunu düştü.