Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai, Çukur, Yasak Elma, Mucize Doktor hayranlarının kabusu başladı!

Hercai, Çukur, Yasak Elma, Mucize Doktor hayranlarının kabusu başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ocak ayı geldi… Önümüzdeki hafta yılbaşından sonra 2020 yılının ilk günlerini yaşayacağız. Dizi izleyicileri ise Ocak ayı geldiği zaman ilk 2-3 haftalık dönemde dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmaması nedeniyle ciddi sıkıntı yaşıyor.

Her hafta alıştıkları yapımları izleyememek ve akıllara takılan soru işaretlerinin sonuçlarını beklemek dizi izleyicileri için ızdırap oluyor.. Yine bir Ocak ayı geldi ve yine diziler ara verdi. Aralık ayının son haftasında yayınlanan dizilerin yeni bölüm fragmanları bile ekrana gelmedi.

Yani yeni bölümlerin ne zaman başlayacağı muamma. Ocak ayında şirketlerin reklam bütçelerini ayarlama dönemi olması nedeniyle gelirleri azalan televizyon kanalları dizilerin yeni bölümlerini yayınlamıyor.

Yeni bölümlerin maliyetini çıkartmak ve kar da elde etmek için bekleten kanallar bu süreçte izleyicileri üzüyor ama oyuncular ve dizi çalışanları bu durumdan memnun. Çünkü bu ara onlar için soluklanma ve enerjilerini yeniden toplamak için iyi bir zaman tanıyor.

TRT1 dizileri Ocak ayının ilk haftasında olmasa bile 2. haftasında ekrandaki yerini alacak.Hercai’nin 2 hafta ara vereceği ve 17 Ocak gibi başlaması bekleniyor.

Yasak Elma, Çukur, Mucize Doktor, Zalim İstanbul, Çocuk, Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Doğduğun Ev Kaderindir, Hekimoğlu,Azize, Güvercin vb… Yani özel kanallarda yayınlanan dizilerin yeni bölümleri için en az 2 hafta beklemek gerekecek.