Ana sayfa Dizi Fragmanları Hercai dizi hayranları için özlem gidermenin bir yolu daha var!

Hercai dizi hayranları için özlem gidermenin bir yolu daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 2 sezondur izleyicileri peşinden sürüklemeye devam ediyor. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün müthiş bir çıkış sergilediği Hercai dizisi, koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok dizi gibi 2. sezonunu erken tamamlamak durumunda kaldı.

Miran ve Reyyan’ın hikayesine verilen uzun arada izleyicilerin yapımı çok özlemesini ve gelen her yeni bilgiye, yeni görüntüye odaklanmasını sağladı. Hercai dizisi ekibi de sette yaşanan anları, çekimlerde neler olduğunu, kamera arkası görüntülerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

Hercai dizisinin setinde yaşananları farklı bir gözle izleyebileceğiniz görüntüler, atv’nin ve Hercai dizisinin sosyal medya hesaplarından yayınlandı. Uzun süredir diziye hasret olan izleyiciler de Eylül ayının gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Ağustos ayında Midyat’ta toplanması beklenen dizi ekibinin, bir süre stok bölüm çekmesi, Eylül ayının 2. haftasından sonra 3. sezonun başlaması tahmin ediliyor. Ancak net planlama henüz açıklanmış değil.

Hercai dizisinin emekçilerinin yoğun çabasını sergileyen, başrol oyuncularının duygusal sahnelerde neler yaptığının perde arkasını gösteren kamera arkası görüntüleri videoda bulabilirsiniz.