Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi hayranlarının merakla beklediği transfer gerçekleşti!

Hercai dizisi hayranlarının merakla beklediği transfer gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında artık Pazar akşamları yayınlanacak olan Hercai dizisinin hikayesi 3.sezonda gayet iyi akıyordu. Ancak yeni karakterlerin de üst üste yapıma katılmaya başlaması ile daha da heyecan dolu bölümlerin gelmesi bekleniyor.

2021 yılında yeniden atağa kalkan Hercai dizisi, 10 Ocak Pazar akşamı yeni gününde ilk kez hayranlarının karşısına çıkacak. 54. bölümü yayınlanacak olan diziye geçtiğimiz bölümde Dilşah karakterinin geri dönüşü büyük bir olay olmuştu.

Dizi hayranlarına yeni müjde de geldi. Bir süredir sosyal medyada sıklıkla dillendirilen Sera Kutlubey’in diziye katılacağı haberleri doğru çıktı. Zalim İstanbul dizisinde başarılı performansıyla göz dolduran oyuncu, yeni yılda yeni diziyle yeniden hayranlarının karşısında olacak.

Hercai dizisi hayranlarının merakla beklediği transfer gerçekleşti! 8

Sera Kutlubey, Zalim İstanbul’da canlandırdığı Cemre karakteri ile büyük bir ilgi görmüştü. Dizinin en iyi isimleri arasında gösterilen oyuncu, karakterin duyusunu izleyiciye geçiren performansı ile çok konuşulmuştu.

Daha önce Kehribar, Babam ve Ailesi ile İsimsizler isimli yapımlarda rol alan Sera Kutlubey için Hercai dizisi kariyeri adına büyük bir adım olarak dikkat çekiyor.

Hercai dizisi hayranlarının merakla beklediği transfer gerçekleşti! 9

Babam ve Ailesi dizisinde Hasret karakteri ile dikkat çeken oyuncu, İsimsizler’de ise Seher’e hayat vermişti. Ancak bu iki diziden çok da öne çıkamayan Kutlubey, Zalim İstanbul’daki Cemre Yılmaz karakteri ile geniş kitleler tarafından tanındı.

Hercai performansı merakla beklenen oyuncunun kariyerinde önünün açıldığı bir dönem de başlamış oldu.