Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisi yeni ve büyük bir sınava çıkıyor!

Hercai dizisi yeni ve büyük bir sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Hercai, 3.sezonunda yeni gününde izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 2 haftadır ekranda yer almayan dizi, 10 Ocak’tan itibaren Pazar akşamları izleyicilerle buluşacak. 3. sezonun ortasına kadar Cuma akşamları yayınlanan dizi yeni bir sınava hazırlanıyor.

Pazar akşamları Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara dizileri ile yarışacak olan Hercai’nin son haftalarda yükselen reytinglerinin devam edip etmeyeceği, yeni gününde izleyicisinin desteğini alıp almayacağı merakla bekleniyor. Dizinin 54. yeni bölümünden yayınlanan fragmanlarda ise önemli gelişmeleri yaşanacağı anlaşılıyor.

Olayların, intikamın ve entrikanın hiç bitmediği dizide Reyyan ve Miran’ın aşklarının nasıl ilerleyeceği de izleyiciler tarafından önemsenen konuların başında geliyor. Dilşah ile ilgili yaşanacaklar ve ortaya çıkacak yeni detaylar da merakla bekleniyor.

İzleyiciler ise ön izleme görüntülerine yansıyan aşk görüntülerinden çok memnun oldu. Hercai dizisinden paylaşılan ön izlemede, Reyyan ve Miran’ın aşk dolu anları 54. bölümün de güzel sahnelere sahne olacağını anlatıyor.

Pazar akşamları ilk sınavına 10 Ocak akşamı çıkacak olan atv’nin iddialı dizisi Hercai’nin 54. bölüm ön izleme görüntülerini videodan izleyebilirsiniz.