Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinde yeni karar alındı, duygular çok karıştı!

Menajerimi Ara dizisinde yeni karar alındı, duygular çok karıştı!

tarafından ker_def

Pazar akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 20.yeni bölümü 10 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak. Yeni bölümden üst üste fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Kıraç ve Dicle arasındaki gerçeğin ortaya çıkmasından sonra bir başka sürpriz daha yaşandı. Serkan ve Feris’in aşkı diziye bomba gibi düştü. Bu hafta yayınlanacak bölümdeki kırmızı kar yağdırılan sahnenin fotoğrafları ikili arasında yaşanacak romantik anların sinyalini veriyor. Peki yeni bölümde başka neler olacak)

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun kadrosunda yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin 20.bölümünde birbirinden farklı gelişmeler izleyicilere farklı duygular yaşatacak. Kıraç’ın aldığı karar sonrasında Dicle gerçeğini açıklaması geçen bölümün finalinde heyecanı artırmıştı. Kıraç ve Dicle yeni bir karar daha aldı ve birlikte kalıyor…

Kıraç Mayda’ya Dicle’nin babası olduğunu itiraf ederken zor anlar yaşıyor. Ailesinden ve iş arkadaşlarından göreceği tepkiyle yüzleşmekte zorlanan Kıraç’a bu anlarda Dicle destek oluyor. Beren (Yaprak Medine) ortaya çıkan gerçeklerin sorumlusu olarak Dicle’yi suçlarken, Feris’in (Canan Ergüder) Dicle’nin arkasında durduğunu söylediği sahneler izleyenlerin kalbine dokunmaya hazırlanıyor.

Kıraç’ı kendi evinde kalmaya ikna eden Dicle’nin babasının üzerine titrediği ve ona kendisini iyi hissettirmek için elinden geleni yaptığı anlar izleyicilerin kalbine dokunurken bu anlara İrem Derici’nin yeni yılda çıkardığı ‘Vazgeçtim İnan’ şarkısı eşlik ediyor.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 20. bölümünden 3. fragman: