Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinde akılları karıştıran sorun çözüldü!

Hercai dizisinde akılları karıştıran sorun çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai, başarılı bir sezonu daha geride bıraktı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayından itibaren çekimlere devam edilemeyince 2. sezon da mecburen yapılmış oldu.

Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibindeki bir kafa karışıklığı ise can sıkmıştı. Dizinin yönetmen koltuğuna kimin oturacağı merak ediliyordu.

Cem Karcı, uzun süredir yürüttüğü yönetmenlik görevini Şubat ayında Barış Yöş’e devretmişti.. Yöş, kısa bir süre diziyi çekebildi ve karantina günleri nedeniyle çekimler durdu.

Yaz ekranı için hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisinin yönetmen koltuğuna Barış Yöş oturunca akıllar karışmıştı. Hercai dizisinde yeniden bir yönetmen değişikliği mi yaşanacak?

Bu sorunun yanıtı “Hayır”… Çünkü Barış Yöş, görevine devam edecek. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ilk 3 bölümü yönetecek olan Barış Yöş, sonrasında Hercai dizisinin hazırlıklarına devam edecek ve dizinin 3.sezonunun çekimlerine başlayacak.

Barış Yöş’ten yönetmenliği devralacak isim ise, en son Yasak Elma’da görev alan Fehmi Öztürk olacak.