Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde ayrılan ayrılana, perde arkasında neler oluyor?

Yasak Elma dizisinde ayrılan ayrılana, perde arkasında neler oluyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisi 3. sezonunu çok başarılı geçirdi. Yükseliş sürecindeyken pandemi engeline takılan dizi, mecburen sezon finali yapmak durumunda kaldı. Dizide her şey yolunda gidiyordu. Ancak Haziran ayında yaşanan ayrılıklar akılları karıştırdı.

Yasak Elma dizisinde özellikle de 3. sezona damgasını vuran yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve diğer yönetmen Fehmi Öztürk, peş peşe ayrılıklarını duyurdu. Her iki yönetmen de dizinin ruhunu iyi kavramış ve bunu ortaya koyarak reytingleri toplama yolunda büyük işler başarmıştı. Ancak Yasak Elma dizisinin 4. sezonu öncesinde iki yönetmen de ekipten ayrıldı. Dizinin 4. sezondaki yönetmenliğini ise Murat Öztürk yapacak.

Neslihan Yeşilyurt, BBC yapımı Doctor Foster’in uyarlama versiyonunda yönetmenlik yapacağı için yapımdan ayrıldı. Fehmi Öztürk’ün ise Çatı Katı Aşk dizisiyle anlaştığı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinin başarısı 2 yeni dizi için de büyük ışık kaynağı oldu. Dizinin başarılı yönetmenleri artık iki farklı dizinin başarısı için ter dökecek.

Yasak Elma dizisinde ayrılan ayrılana, perde arkasında neler oluyor? 8

Neslihan Yeşilyurt, tutku ile yürüttüğü bu dizideki tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, ayrılığını şu sözlerle duyurdu: “Tutkuyla yaşamak gibisi yok…Hele ki sana inanmış hevesli ,yaratıcı bi ekiple berabersen katlanıyor tutkun…3 sezon boyunca ruhumu, zekamı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim #yasakelma dizisinden ayrılmış bulunuyorum…Bu süreçte özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım #yasakelma kadınları! İnatçılığınız, kahkahalarınız,çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek.”

Yasak Elma dizisinde ayrılan ayrılana, perde arkasında neler oluyor? 9

Fehmi Öztürk ise instagram hesabından şu mesajla veda etti: “4 kez caption yazdım, dördünü de sildim. Vedalardan hiç hoşlanmam çünkü. Her ne bitiyorsa bitsin yeni şeyler başlasın diye bitiyor. Geride bıraktığımız güzel anılar deneyimlerle birlikte yola devam ediyoruz. Biten şey aslında bitmiyor, bizle devam ediyor. Fotodaki gibi renkli eğlenceli iki sezon geçirdim Yasak Elma’da. Yasak Elma kadınlarıyla, erkekleriyle, kamera arkası çalışanlarıyla fiziksel olarak devam etmesem de, bu anılar ve deneyimlerle yola devam. İyi ki varsınız.”

Ece Ece, Fehmi Öztürk’ün veda mesajına “Seni çok seviyorum Fehmim, sen bizimsin” diye yanıt verdi.

Nesrin Cavadzade ise “Yasak Elma sensindir Fehmo, biz de barbie bebeklerin” ifadesiyle yorum bıraktı.

Barış Kılıç, “Yolun açık olsun güzel insan. Daha iyilerini yapman dileğiyle” diyerek arkadaşına veda mesajı bıraktı.

Doğaç Yıldız ise “Seni seviyorum güzel adam. Yine beraberiz hep beraberiz” ifadesini kullandı.

Tüm bu yorumlara bakılınca Fehmi Öztürk’ün dizinin ekibi ile bir sorunu olmadığı da görülmüş oluyor.

İzleyiciler de haklı olarak soruyor. Hem Neslihan Yeşilyurt hem de Fehmi Öztürk’ün ayrılmasının altındaki sebep ne?