Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisini ağzımız açık izledik, final yaparsa çok yazık olur!

Kefaret dizisini ağzımız açık izledik, final yaparsa çok yazık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kefaret dizisinde gerçek ortaya çıktı, şimdi bedel ödeme sırası geldi! Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, 13. yeni bölümde müthiş sahnelerle dolu olacak… Nurgül Yeşilçay’ın Zeynep karakteri ile göz doldurduğu, Sinan olarak Mert Fırat’ın da güçlü performans sergilediği dizide, Ahmet karakterinde de Yurdaer Okur başarıyla rolünü canlandırıyor.

Özge Özacar da Meltem olarak işini gayet iyi yapan isimler arasında bulunuyor. Kefaret dizisinin 12. bölümünde DNA testi sonucu Cansu’nun kendi kızı Elif olduğunu öğrenen Zeynep, Sinan’a da hesap sorarak herkesi şaşkınlığa uğratmıştı. İşte bu sahneden sonra 13. yeni bölümde neler yaşanacağı daha da çok merak edilmeye başlandı.

Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinin hikayesi öyle güçlü ilerliyor ve öyle güzel de akıcı bir şekilde gidiyor ki, diziye bağlananlar bırakamıyor.

Kefaret dizisinde artık gerçek ortaya çıktı. Arzu, her şeyi itiraf ediyor. Ahmet, yanı başındaki Meltem’in olayların tam da merkezinde yer aldığını öğreniyor. Zeynep, yıllarca yaşadığı acıların sebepleri ile yüzleşiyor. Sonunda da bedel ödeme sırası geliyor…

Kefaret dizisini ağzımız açık izledik, final yaparsa çok yazık olur! 7

Bu işin içinde olan herkes bedel ödeyecek. İşte o bedel ödemenin ilk anlarını da Kefaret dizisinin 13. bölümünde göreceksiniz. Bir başka detay ise Sude konusu… Zeynep’in kendi annesi olmadığını öğrenen Sude ne yapacak, Zeynep yine ona kızı gibi bakacak mı? İşte bu detaylar da büyük önem taşıyor.

Zeynep, Cansu gerçeğini öğrendi ama kızını yine kaybetti. İzleyicilere göre de Zeynep’in ödeyeceği kefaret öyle kolay bitmeyecek. Kefaret dizisini adeta ağzı açık şekilde şaşkınlıkla izlediğini belirten dizinin hayranları şimdiden 14 Şubat Pazar gününü iple çekiyor…

Dizi hayranlarını rahatsız eden bir başka konu ise Fox TV’nin performansı düşen bir yapıma acımadan yayından kaldırması. Kefaret’in de geçen hafta düşen reytingleri can sıkıcı olmuştu. Fox TV’nin 2 yeni dizisi var ve boşta da 1 günü var. Yani 1 dizi daha final yapmak durumunda. İşte bu gerçeğin de farkında olan Kefaret hayranları, sosyal medyada dizinin final yapması durumunda çok üzüleceklerini belirten yorumlar da yapıyor.

Tabii ki şu aşamada bunlar sadece izleyici endişesi. Kefaret dizisiyle ilgili bir final tehlikesi şu anda görünmüyor…